0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben kristali tıklayınca çıkan forum donup kalıyor neden anlamadım
yıldıza bir kere tıklayınca form çıkıyor iki kere tıklarsan form çıkmıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kristali tıklayınca çıkan forum donup kalıyor neden anlamadım al benden de o kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kristali tıklayınca çıkan forum donup kalıyor neden anlamadım al benden de o kadar aynı sorun bende de oldu..nedeni ise facebook ile bağlanamadık hiçbirimizde..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kristali tıklayınca çıkan forum donup kalıyor neden anlamadım al benden de o kadar aynı sorun bende de oldu..nedeni ise facebook ile bağlanamadık hiçbirimizde.. aynen bağlanamadım bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kristali tıklayınca çıkan forum donup kalıyor neden anlamadım al benden de o kadar aynı sorun bende de oldu..nedeni ise facebook ile bağlanamadık hiçbirimizde.. aynen bağlanamadım bende yaklaşım 7 arkadaş giriş yapamadı..tamamen First Facebook Sayfasının Hatası..Yoğunluğu kaldıramadı..Giren girdi giremeyen bizim gibi dışarda kaldı..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyıldıza bir kere tıklayınca form çıkıyor iki kere tıklarsan form çıkmıyor keşke foruma baksaymışım yaklaşık 50 tane patlattım heralde. ekrana doğru yaklaşınca patlatiiim diye iyice tıklıyodum üstüne sonradan tesadüf eseri tek tıkladım da oldu. mesajını görünce acıdım kendime