0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende tam açmak üzereydim, kaçırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende tam açmak üzereydim, kaçırdım güvenilir mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende tam açmak üzereydim, kaçırdım güvenilir mi?Evet, önceki yarısmalarından kazanmıştım. Şuan o laptoptan yazıyorum
Arkadaslar hile yapanlar elenecek merak etmeyin. Bizzat Lenovo'nun üst yönetimiyle baglantı kurcam.. Birileri gece gündüz uyumayıp fake hesaplar açmaya devam etsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaslar hile yapanlar elenecek merak etmeyin. Bizzat Lenovo'nun üst yönetimiyle baglantı kurcam.. Birileri gece gündüz uyumayıp fake hesaplar açmaya devam etsin var mıdır o kadar akıllı kanka , sabah akşam uğraşacak..ellerine sağlık demeli..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaslar hile yapanlar elenecek merak etmeyin. Bizzat Lenovo'nun üst yönetimiyle baglantı kurcam.. Birileri gece gündüz uyumayıp fake hesaplar açmaya devam etsin var mıdır o kadar akıllı kanka , sabah akşam uğraşacak..ellerine sağlık demeli.. Olmazmı kanka, tiplerine bakınca şaftlarının kayık olmasından belli degilmi