arkadaşlar akşam saatlerinde yurtiçi kargodan mesaj geldi
fulser ezca san.den kargom varmış nerden geldiğini bilen varmı birde böyle mesaj geldimi bizmi alıcaz ilk defa geliyorda yoksa getirirlermi eve
eve getirirler cnm fulser tresan online şampuanın şirketinin adı
fulser ezca san.den kargom varmış nerden geldiğini bilen varmı birde böyle mesaj geldimi bizmi alıcaz ilk defa geliyorda yoksa getirirlermi eve 
sms 'li hizmetlerde şu güne dek hep alıcı kargo ücretini ödemiştir..büyük ihtimalle aynısı tekrarlanacak..eczane demesi bir çıkış noktası senin için..
eve getirirler cnm fulser tresan online şampuanın şirketinin adı 
alla alla iyide ordan bişeye katıldığımı hatırlamıyorum ama neyse gelsin görelim bakalım

sağol canım
sms 'li hizmetlerde şu güne dek hep alıcı kargo ücretini ödemiştir..büyük ihtimalle aynısı tekrarlanacak..eczane demesi bir çıkış noktası senin için.. 
hangi açıdan çıkış birde ben böyle birşeye katıldığımı hatırlamıyorumda forumda bununla ilgili birşey varmıydı ki
yok numunelere bulaşmıyorum zaten

alla alla hediye pakatimi

ozaman hele bir gelsin görelim demekten başka birşey gelmiyor aklıma
ayyy tamam yaaa bizim admin yapmıştı kampanya fondoten oymuş

ne bilim admin hep haber verirdi birde ptt olurdu demek firma yollamış busefer neyse bende gizemli iş olmaz bunuda anlımızın akıyla ortaya çıkardık teşekkür ederim yupicim ve devrimcim