Bebek bezlerinin, canınızın parçası bebeklerinizin mutluluklarında ne kadar etkili olduğunu siz de merak ediyorsanız hazırlanın!
"Prima Premium Care Dry Max" programımız başladı!
umarım konu açık değildir

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bebek bezi yolladıklarında içinden çıkan kağıtta yazıyordu bu konu..
banada geldi bebek bezi 2 paket
bebek bezi yolladıklarında içinden çıkan kağıtta yazıyordu bu konu..
bana gelmediği için bilmiyorum ama face sayflarından okudum sanırım açılmıştır konu
“Prima Premium Care Dry Max Emicilik Testi” programımız, 14 aralık 2010 tarihinde başlayıp 15 Şubat 2011 tarihinde, saat 17:00'de sona erecektir.
Prima Premium Care deneyimlerini paylaşan üyeler arasında; en kalabalık ve başarılı test video/fotoğraf deneyimini paylaşan 150 üyemiz arasında en kalabalık ve en başarılı deneyimlerin sahibi ilk 10 üyemiz Braun IRT 4020 Kulaktan Ateş Ölçer; sonraki 100 üyemiz Braun PRT 1000 Dijital Ateş Ölçer kazanma şansı yakalayacaktır.
bebek bezleri az önce bana da geldi paketin içinden çikan parçayla test yapıp videoya çekip yollayacakmışız ama kağıtta sürpriz hediyeler diyo ateşölçerlerden bahsetmiyo
tüh bana gelmedi

benim de bebeğim var, bana niye yollamadılarrrr. ben hayatlarının testini yapardım onlara
banada gelmedı gelıncemı yazmak lazım acaba
benimde bebeğim var ama banada gelmedi...
bebek bezleri az önce bana da geldi paketin içinden çikan parçayla test yapıp videoya çekip yollayacakmışız ama kağıtta sürpriz hediyeler diyo ateşölçerlerden bahsetmiyo
linki tıkladıktadıktan sonra, en altta katılım koşulları var orada hediyeler yazıyor..