walla pinhani-sevmekten usanmam calıyor dısarısı soguk araba kazan gibı..mıgrosa gdyrm bakalim neler war neler yok..
walla pinhani-sevmekten usanmam calıyor dısarısı soguk araba kazan gibı..mıgrosa gdyrm bakalim neler war neler yok..
Anladık klimalı araban var kanka
Anladık klimalı araban var kanka 
kanka biliyorsun senin kadar merak duyuyorum arabalara..ne hallerle aldım hayrını gormek lazim walla arabama laf yok..:d:d
Arkadaşlar şans bu ya, bugün bir arkadaşım Kartal Atalar Migros'a gidiyordu, onunla indim. Aklımda pek Migros'ta Gillette bakmak yoktu ama bir stand ilgimi çekti, talan edilmiş. 19,90 TL idi fiyat, ben aldım. Kalan 8 paketin 6'sını açmışlar, paramparçaydı. Artık içindeki şifreleri mi almak istemişler, içine mi bakmak istemişler bilmiyorum. Ben de kasadan geçtikten sonra kutusunu açtım baktım. Çünkü içindeki yedek bıçak paketlerinin biri 4lü biri 2'li. İçindeki 2likleri 4 lüklerle değişmek gibi bir cinlik yapmak istemiş olabilirler. Artık reyoncular da bantlarla yapıştırmış etmişler.
Şu an orada 6 paket var. Fiyat da Diazem'in söylediği fiyatlarda. Sanırım Devrim gittiği mağazada bulamamış olacak ki yazmamış.
Adese bugunkü fiyatı 22.95
Arkadaşlar bu şifreli paketlerin üzerinde araba resmi falan yok değil mi?Geçen gün bir yerde gördüm 6'lı fırsat paketini ama kutunun üstünde çekilişe dair bir tanıtım falan yoktu.Gidip de yanlış paketi almayayım..
arkadaşlar bu sitede yok sanırım öyle bir paket sipariş vercektim olsaydı ama başka bişey buldum ziyaretci defterine anınızı ve ya bizimle ilgili görüşlerinizi yazın traş sonrası krem kazının diyor iyi olmazmı nedersiniz

)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin