0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEn azından bana inanman için yeterli..Şaka biliyorum inandığına... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok uzun bir aradan sonra K.Maraş beyaz örtüye teslim oldu..Bu bir büyü ve bitmesin..Yarın kar topu savaşı var ! video yoksa inanmayız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok uzun bir aradan sonra K.Maraş beyaz örtüye teslim oldu..Bu bir büyü ve bitmesin..Yarın kar topu savaşı var ! video yoksa inanmayız
Çok uzun bir aradan sonra K.Maraş beyaz örtüye teslim oldu..Bu bir büyü ve bitmesin..Yarın kar topu savaşı var !
inanamıyorum adana ya kar yagıyor ama tutmuyor
Yarın yine fotograf eklerler buraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın yine fotograf eklerler buraya valla ben halımı gostermek ıcın cektım :/ Polatlı dıye bır yer kalmadı zaten herkes evıne dönemedı...bende daha yarım saat once geldım fılan...ama su an evımın önunde yıne cocuklar eglenıyorlar...bırazdan cıkolata ındırcem onlara
kar mükemmmeell yagıyoooo delice debelendm kaydımm cok mutluyummmmmmmm