bende erzurumdayım gece kac defa kalkıp dışarı baktık kar yağdımı diye ama yok hala karyok .kac senedir izmirdeydim kar görmedim özledik yağsa artık.
Ben o resimle geçen sene yarışmaya katılmıştım galiba hiç bi derecede almadı

bi siz beğendiniz
benim de elimde denizli de çekilmiş çok güzel fotolar her yer bembeyaz şuan olduğum yerde sırf kızım ve ben kar göreceğiz diye kendi evimizden annemlerin evine geldik
Çok güzel fotoğraflar vermişsiniz arkadaşlar hasret kalmıştık kara.Akşam nasıl içten istedim, haberleri izliyoruz her kanalda kar haberleri var.
Bio'ya dedim buraya da yağsın şöyle tadını çıkaralım.Yağmaz boşuna bekleme dedi.
Sabah uyandırdı beni kar yağıyor dedi,hadi canım sende dedim döndüm yattım.İkinci gözümü açışımda alnımda koca bir kartopu vardı

Sonra o kartopuyla kardan adam yapmış,buzluğun içinde duruyo öyle

Birazdan dışarı çıkmayı planlıyoruz,güzel fotoğraflarla geliriz.

Bu şarkı da tüm forum dostlarına gelsin.

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bende arşivimi karıştırırken bu yaz rizedeyken yaylada çektiğim kar aklıma geldi
yaz kar'ı buna deniliyo sanırm haha

Dağlarda kalmış

sonradan inen sisi olaya katmassak süper
İzmir de kar yok diyen kimdi?

Şimdi çektim tv den .
bu haberde babam beni çağırdı gel diye hayır bir de karşıyakada da yağıyor diyorlar Allahım çıldırcağım karşıyakanın göbeğindeyim yok yok

bizim buraya yağmayacak anladığım kadarıyla olsun yarın bursaya gideceğim ömrü hayatımda kar görmüş olacağım inşallah.kar dediğiniz havadan gelen beyaz nesneleri ben de tanımlayacağım inşallah bir gün