Gönderen Konu: esmer125 Kampanya Sonuçları (pinarlarengarenkhayat.blogspot.com)  (Okunma sayısı 13580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
öncekı kazanan kım?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
bende onu bekliyordum kim kazanmıştı ki?
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı cicikan

• Usta Kampanyacı
öncekş kazanan kimdi

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Farkındaysanız son zamanlarda blog kazananları açıklanmıyor.Her gün her bloğu takip etmekte zorlanıyoruz.
Blog kampanya  şartları arasında bu madde yok muydu? :-\

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Birde çekiliş yaparken şuan çekilişi yapıyorum diye hergün kampanya sayfasında yayınlayıp
sonrasında hemen kazanan videoyu yüklememiz gerekmiyormu ben mi yanlış biliyorum....

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Birde çekiliş yaparken şuan çekilişi yapıyorum diye hergün kampanya sayfasında yayınlayıp
sonrasında hemen kazanan videoyu yüklememiz gerekmiyormu ben mi yanlış biliyorum....

evet öyle olması lazım

Çevrimdışı esmer125

• Acemi Kampanyacı
  • **
arkadaşlar shoes bazaar kampanyasında kazanan kişi facebook hesap adıyla kül kedisiydi.
blog nicki eftelya, yorumlarda görebilirsiniz.
ben kazanan kişiye mesaj attım ve beklemem gereken süre boyuncada geri dönmesini bekledim
bu kadar sürede bekledim ama ulaşmadı
ve doğal olarak yeniden çekiliş yaptım
blog nickini hatırlamıyorum şuan ama facebook hesap adı hgk burcu kendisinede kazandığını ilettim ama ulaşırmı ulaşmazmı bilmiyorum.
üstüme düşen görevi yerine getiriyorum anlayacağınız
buraya yazamıyorum her zaman çekiliş yapıyorum diye ama birçok kişide yazmıyor
çalışıyorum ve yoğunluğum arasında sizlerin mesajlarına cevap vermeye çalışıyorum
kim kazanırsa mutlaka ulaşmak adına mail yada mesaj atıyorum bu konuda rahat olabilirsiniz

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar ben pınarı tanırım bloguna çok düşkün birisidir.işe başladıgından beri nete bile giremiyor bu yüzden sonuçları açıklamakta gecikti sanırım.
ki ben bile çalışmadığım halde geçenlerde hiç cnm istemedi 4 5gün sonra çekebildim ancak çekilişi elim ermedi.
forumdaki diğer kampanya konuları falan silinmiş ben çok üzüldüm açıkcası.
bu zamana kadar blogundan bir sürü kişi hediye kazandı.bende kazandım bi kere sorunsuz hemen ulaştı.insanları hemen karalamak haksızlık bence

Çevrimdışı esmer125

• Acemi Kampanyacı
  • **
arkadaşlar ben pınarı tanırım bloguna çok düşkün birisidir.işe başladıgından beri nete bile giremiyor bu yüzden sonuçları açıklamakta gecikti sanırım.
ki ben bile çalışmadığım halde geçenlerde hiç cnm istemedi 4 5gün sonra çekebildim ancak çekilişi elim ermedi.
forumdaki diğer kampanya konuları falan silinmiş ben çok üzüldüm açıkcası.
bu zamana kadar blogundan bir sürü kişi hediye kazandı.bende kazandım bi kere sorunsuz hemen ulaştı.insanları hemen karalamak haksızlık bence

canım valla ne diyeyim bilmiyorum ama çok üzüldüm doğrusu burda birçok kişi hakkında neler neler duyuyoruz kimse tek kelime etmezken ben yoğunum vakit ayıramıyorum diye böyle bir karalamayı hak etmedim
herşeye devadan kazanan kişilerin hediyeleri bugün kargoya verilecekmiş bunuda duyurayım

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
ki yeri geliyor ben bile çalışmadığım halde gecenlerde moralim bozuktu çok hiçbişeye bakmadım blog sonucum 4 5gün geçikti.firmaya çektirdim sonra.
ne kişiler gördük bunlar kazandı deyip yorumu bile olmayan 9 kişiye kazandıran o beyfendi bile hala bu forumda rahatça dolaşıyorsa sen üzme canını hiç canım.