hürriyeti arayınca o ona bağlıyo o ona en sonunda atlas dergisini arayıp sert konuşunca numaramı aldılar cevap bekliyorum
benim de annemin adına kazandığımgelmedi.mail atabileceğimiz bir yer var mı acaba?
aynı adreslere yollamıyarlar sanırım, bana da gelmedi.
aynı adreslere yollamıyarlar sanırım, bana da gelmedi.
aynı adreslere geliyor , eşim ve benim kazandığım kitap seti pazartesi günü beraber geldi , umarım sizlerinki de gelir..
Bugün siteden telefonlarını alıp,aradım.Başkabir numaraya yönlendirildim.Alibey,Veli bey derken oradan oraya yönlendirilip durdum.Artık sabrım taşınca teesüf ettiğimi söyledim.En az 5-6 telefon görüşmesinin ardından çıkan bayan telefon numaramı aldı ve dönüleceğini söyledi.İnşallah dönerler.Ama dönmeseler bile kafama koydum.Kazandığım kitapları mutlaka alacağım.
Bugün siteden telefonlarını alıp,aradım.Başkabir numaraya yönlendirildim.Alibey,Veli bey derken oradan oraya yönlendirilip durdum.Artık sabrım taşınca teesüf ettiğimi söyledim.En az 5-6 telefon görüşmesinin ardından çıkan bayan telefon numaramı aldı ve dönüleceğini söyledi.İnşallah dönerler.Ama dönmeseler bile kafama koydum.Kazandığım kitapları mutlaka alacağım. 
benim kazandığım kitaplarda gelmedi.ne yapabilirim
benim de anneme kazandığım gelmedi.allahtan kendminki gelmişti..
kargosu gelmeyen arkadaşların dağıtımında sanırım ufak bir aksaklık oldu..
İrtibat Noları :Doğan Burda Yay. ve Paz.- 0(212) 4780300 ..
kargosu gelmeyen arkadaşların dağıtımında sanırım ufak bir aksaklık oldu..
İrtibat Noları :Doğan Burda Yay. ve Paz.- 0(212) 4780300 ..
çok teşekkürler numara için.saat 19 tan sonra arıyacam.
aramaya korkuyorum ben de doğan yayıncılık çok telefonda tutuyor.maillerle de ilgelenmiyorlar.