Gamze ve Özlem ilaçlarınız ulaştı ikinizde sonsuz teşekkürler

Başka yollayacak arkadaşım yoksa pazartesi günü barınağa götürmek istiyorum.Ama azcık daha olsaydı iyi olurdu hani
şarkı vuslatında ne kadar anlayışlı bir kankam var hatırladım o sensin..heyy millet sağ duyu lütfen..
şarkı vuslatında ne kadar anlayışlı bir kankam var hatırladım o sensin..heyy millet sağ duyu lütfen..
kankam teşekkür ederim

barınağa hala gitmedim malum biraz uzak.aslında uzaklık bahane burdan biraz daha yardımcım çıkar diye bekliyorum
Bu konuda bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler, ben de başladım ilaç toplamaya,
arkadaşlarıma da duyurdum, açtığınız konu kesinlikle işe yaradı...
Bu konuda bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler, ben de başladım ilaç toplamaya,
arkadaşlarıma da duyurdum, açtığınız konu kesinlikle işe yaradı...
duyarlı insanlara teşekkür borçluyum.kimbilir bize yaramayan bir kaç ilaç belkide bir yavru kedinin,kuşun,köpeğin hayatını kurtaracak
arkadasım kac gundur yazıcam bı turlu nete gıremedım ilaçları da gondermedım hazırladım beklıyor sakın unuttum sanma en yakın zamanda gonderıcem
Arkdaşaım öncelikle böle bi kampanya başlattığın için sana çok teşşekkür ederim

Bende en kısa zamanda arkadaşlarımdan,yakınlarmdan toplayıp en yakın hayvan barınağına götüreceğim bu arada hayvan barınaklarının bazı ihtiyaçları daha varmış
Bunlar:
-Gazete
-Kuru mama (kedı ve kopek)
-Konserve mama (kedı ve kopek )
-Battanıye , yorgan , ufak halı gıbı kullanılmayan esyalar
-Her turlu temızlık malz. ( çamasır suyu, sıvı sabun, temızlık bezı, sunger, cif vs)
-Beybı eldıven (s-m beden )
-Kopek kulubesı
-Plastik Kovalar(artık yemekleri koymak için )