migrosta kasanın yanında gördüm 2,15 di çok küçük 1000 vercene 500 verip tamboy yollasaydı kargosunu öderdim
1 adrese 1 adet değilmiş bana diğerleride geldi toplam 7 adet
arkadaşlar kimimiz para ödüyo kimimiz ödemiyo kargonun kurnazlığı olmasın bu firma numune göndererek hata etti bence ama kargo konusunda suçu olmayabilir
arkadaşlar kimimiz para ödüyo kimimiz ödemiyo kargonun kurnazlığı olmasın bu firma numune göndererek hata etti bence ama kargo konusunda suçu olmayabilir
Benden yanlışlıkla almışlar, 2 adet kargo geldi 1 tanesi ücretliydi diğeri dove'du , dove'u da ücretli sanıp parasını almışlar. Gittim şikayet için kargocu özür diledi yanlışlık olmuş dedi (: Yani kargo ücreti yok, alan kargocular olursada yanlışlıkla alıyolar. 3 kurus için uyanıklık yapıp işlerinden olmayı göze almazlar..
bana bu sabah geldi para mara almadılar zaten uyku sersemi ne olduğunu bile anlamadım aldım. gerçekten ufacıklarmış ama taş attım da kolum mu yoruldu diye düşünmek lazım.
bende büyük boy sanmıştım.
benımkıler gelmedı neye gore gonderıyolar acaba sıra neye gore
ankara da dove gelen oldu mu
ankara da dove gelen oldu mu
ankda dove u gelen arkadaslar var agbı

daha bıze gelmedı
Ben listeye giremedim 7 tane gelen arkadaşlar bize de fırsat tanısalardı belki bana da gelirdi