0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 1000.kişden biri olamadım diye üzülüyordum ..... şimdi ürünü görünce ....
sco hangi kargoyla gelmiş, söyle de evdekileri uyarayım almasınlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsco hangi kargoyla gelmiş, söyle de evdekileri uyarayım almasınlar...Yurtiçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsco hangi kargoyla gelmiş, söyle de evdekileri uyarayım almasınlar...Yurtiçigönderici?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsco hangi kargoyla gelmiş, söyle de evdekileri uyarayım almasınlar...Yurtiçigönderici?Unilever
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana geldi kargo ücreti var, 3.85 tl. Küçük ürünler geldi deneme boy. Kabul etmeyin kargoyu bence..bide küçücük şey için kargo ücretimi ödeyecegiz ee marketlerde 2,85 tlş diyorlar yuh vallaha Bende sizi uyarayım dedim benim gibi hemen atlamayın diye ;d Almanıza değmez..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana geldi kargo ücreti var, 3.85 tl. Küçük ürünler geldi deneme boy. Kabul etmeyin kargoyu bence..bide küçücük şey için kargo ücretimi ödeyecegiz ee marketlerde 2,85 tlş diyorlar yuh vallaha
Bana geldi kargo ücreti var, 3.85 tl. Küçük ürünler geldi deneme boy. Kabul etmeyin kargoyu bence..