0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offfffffff okula gittim geldim ve kaçırdım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinofffffffff okula gittim geldim ve kaçırdım baya geç gelmişn snde yaw
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinofffffffff okula gittim geldim ve kaçırdım baya geç gelmişn snde yaw ayrıca ne gerek vardı niye gittin ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinofffffffff okula gittim geldim ve kaçırdım baya geç gelmişn snde yaw ayrıca ne gerek vardı niye gittin ki aynen ya sn nie gidion ki okula bi söle hele .dokul öncesi öğretmenliği okuyorum akşam gidiyorum okula bu yüzden pöff yaa
bende geç kalmışım baya.iş güç derken yeni doldurdum.kısmet belki çıkar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende geç kalmışım baya.iş güç derken yeni doldurdum.kısmet belki çıkar.denemek de fayda var , inşallah çıkar .. =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende geç kalmışım baya.iş güç derken yeni doldurdum.kısmet belki çıkar.denemek de fayda var , inşallah çıkar .. =)teşekkür ederim