Gönderen Konu: Yoklama Defterimiz.  (Okunma sayısı 678458 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
Ynt: Yoklama Defterimiz.
« Yanıtla #1380 : 13 Ağustos 2010, 03:40:21 »
Afiyet olsun arkadaşlar. :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1381 : 14 Ağustos 2010, 02:11:19 »
İyi geceler "Yoklama Defteri"..:):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #1382 : 14 Ağustos 2010, 21:14:53 »
ben geldim :-*

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1383 : 15 Ağustos 2010, 02:11:03 »
selamlar hayırlı sahurlar ben de geldim :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1384 : 15 Ağustos 2010, 04:01:52 »
Gece yarısı bitiyor..yeniden başlıyor gün..hayırlı sahurlar .. :):)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1385 : 17 Ağustos 2010, 02:36:06 »
bu gece bir farklılık olsun istedim..bir "Temel Fıkrası ile Hayırlı Sahurlar" dileklerimi sunuyorum.. :):)

Bir gün Temel balığa çıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.Temel dua etmeye başlar. Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden. Hava bir zaman sonra düzelir. Temel evine dönmeye başlar. Birtaraftanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla, yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar. Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gök yüzüne diker ve şöyle der."Haçen sen de şakadan hiç anlamiyusun." :D :D

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #1386 : 17 Ağustos 2010, 02:40:45 »
 :) :) :)

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1387 : 17 Ağustos 2010, 02:45:10 »
bu gece bir farklılık olsun istedim..bir "Temel Fıkrası ile Hayırlı Sahurlar" dileklerimi sunuyorum.. :):)

Bir gün Temel balığa çıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.Temel dua etmeye başlar. Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden. Hava bir zaman sonra düzelir. Temel evine dönmeye başlar. Birtaraftanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla, yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar. Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gök yüzüne diker ve şöyle der."Haçen sen de şakadan hiç anlamiyusun." :D :D

:) :) :)
çok harikas

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1388 : 18 Ağustos 2010, 03:36:20 »
Çocuğumu yeniden yetiştirmem mümkün olsaydı: Ona işaret parmağımı kaldırıp yasaklar koymak yerine, parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim. Hatalarını daha az düzeltir, onunla daha cok yakınlık kurmaya çalışırdım. Onu sadece gözlerimle izler, saat kısıtlamaları koymazdım. Daha bilgili olmaya çalışır, daha cok şefkat gösterirdim. Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar, uçurtmalar uçururdum. Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine, onunla oyun oynardım. Onunla kırlarda koşar, yıldızları seyrederdim. Onunla daha az çekişir, ona daha çok sarılırdım. Önce benlik saygısı kazanmasını sağlar, sonra bir ev almaya çalışırdım. Ona her zaman katı davranmaz, onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim. Güç konusunda daha az ders verir, sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim. - "Diane Loomans"

Dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim..Geleceğin nesillerine iyi bir gelecek sunmak için neler yapabiliriz ?.

Hayırlı sahurlar ..:):)

Dipnot: Esra ve Hemşehrim çok teşekkürler.. :):)

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #1389 : 18 Ağustos 2010, 04:32:40 »
Çocuğumu yeniden yetiştirmem mümkün olsaydı: Ona işaret parmağımı kaldırıp yasaklar koymak yerine, parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim. Hatalarını daha az düzeltir, onunla daha cok yakınlık kurmaya çalışırdım. Onu sadece gözlerimle izler, saat kısıtlamaları koymazdım. Daha bilgili olmaya çalışır, daha cok şefkat gösterirdim. Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar, uçurtmalar uçururdum. Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine, onunla oyun oynardım. Onunla kırlarda koşar, yıldızları seyrederdim. Onunla daha az çekişir, ona daha çok sarılırdım. Önce benlik saygısı kazanmasını sağlar, sonra bir ev almaya çalışırdım. Ona her zaman katı davranmaz, onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim. Güç konusunda daha az ders verir, sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim. - "Diane Loomans"

Dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim..Geleceğin nesillerine iyi bir gelecek sunmak için neler yapabiliriz ?.

Hayırlı sahurlar ..:):)

Dipnot: Esra ve Hemşehrim çok teşekkürler.. :):)

Senin baba olma vaktin gelmiş evlendirelim seni  :D