Gönderen Konu: Yoklama Defterimiz.  (Okunma sayısı 689122 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Ynt: Yoklama Defterimiz.
« Yanıtla #1260 : 24 Temmuz 2010, 23:31:43 »
ya kimse yokmu bişey sorcam...kime soracağımı bilemedim..korkmayın kampanyalarla ilgili değil...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1261 : 24 Temmuz 2010, 23:33:18 »
Sor ;D Kampanyalarla ilgilide sorabilirsin niye korkalım  ???  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #1262 : 24 Temmuz 2010, 23:37:42 »
ya bak ben bilgisayardan hiç anlamam..yani sorunu anlatırken kafanı karıştırırsam affet :Dsorun şu internet explorer ve msn açılmıyo..hata veriyo..ama yukarıda bi yere bing yazıp bu sayfayı açıyorum facede giriyorum..naptımda böyle oldu anlamadım..bide facede ben dahil hiç kimsenin profilndeki fotolar gözükmüyo öarpı var üstündek.yardımmmmmmmmmmmmmmmm
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2010, 23:54:38 Gönderen: madımak »

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1263 : 24 Temmuz 2010, 23:47:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Explorer göçmüş sanırım. Önce yukardaki linkten  flash Player'ı indir, facebook'taki fotoların açılıp açılmadığına bak.. Açılmıyosa Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buraya girip Firefox'u indir. Sonra  başlat-denetim masası- program ekle kaldırdan internet explorer'ı bul ve kaldır. Sonra Firefox'a girip Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  buradan internet explorer'ı indir.. Umarım yapabilirsin  ;D
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2010, 23:49:54 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #1264 : 24 Temmuz 2010, 23:59:09 »
yapyım flash player indirince oldu..çok teşekküür edrimmmmmmmmmm

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1265 : 24 Temmuz 2010, 23:59:54 »
Rica Ederim ;D

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #1266 : 25 Temmuz 2010, 00:11:51 »
umarım hala burdasındır...çünkü msn açarken bilgisayardan birdenbire öttü ve kitlendi vi kaç kere açıp kapadım en sonunda açtım..bu sefer naptım ya..niye öttü...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1267 : 25 Temmuz 2010, 00:17:30 »
umarım hala burdasındır...çünkü msn açarken bilgisayardan birdenbire öttü ve kitlendi vi kaç kere açıp kapadım en sonunda açtım..bu sefer naptım ya..niye öttü...

Bilgisayarının fanları çalışıyomu şuan ? Ve o fanları ayda bir kere temizliyomusun. Eğer yapmıyosan böyle sorunlarla karşılaşırsın. Havalar sıcak oldugu için anakart ve işlemci çok ısınıyo o yüzden böyle sorunlar çıkıyo. Yarın ilk işin kasayı açıp içindeki tozları temizlemek olsun ;D

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #1268 : 25 Temmuz 2010, 00:22:20 »

Bilgisayarının fanları çalışıyomu şuan ? Ve o fanları ayda bir kere temizliyomusun. Eğer yapmıyosan böyle sorunlarla karşılaşırsın. Havalar sıcak oldugu için anakart ve işlemci çok ısınıyo o yüzden böyle sorunlar çıkıyo. Yarın ilk işin kasayı açıp içindeki tozları temizlemek olsun ;D
hey bu konuda cahilden de beterim..bilgisayarın fanı olduğunu bile yeni duyuyorum desem..ben kasayı mı açıcam peki sonra kim topluycak....senide meşgul ettim teşekkürler..en azından bu sorun benden kaynaklanmıyor anladığım kadarıyla

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1269 : 25 Temmuz 2010, 00:25:21 »
Kasadan bi ses geliyoya woouwww diye işte o fan sesi ;D Yoksa o ses hiç gelmiyomu ? Gelmiyosa fan bozulmuştur :D  Kasanın sadece kapağını çıkarıp içindeki tozları temizlemen gerekiyo. Yada boşver hiç dokunma sen ;D