Gönderen Konu: Gmailimde sorun var???  (Okunma sayısı 2079 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Gmailimde sorun var???
« : 07 Aralık 2010, 13:09:48 »
Gmailimde dünden beri sorun var kime mail yolluyorsam bu hata iletisini alıyorum

Delivery to the following recipient failed permanently:

Technical details of permanent failure:
Message rejected.  See Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin for more information

ve sonrada posta gönderme sınırına ulaştınız diyor 24 saat mail yollayamıyorum ne yapmam gerektiğini bilen varmı???

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
Ynt: Gmailimde sorun var???
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2010, 13:20:31 »
kimsenin bu konu hakkında bir fikri yokmuuu deli olcam yaa hiç mail yollayamıyorummmmmmm ???

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2010, 13:22:12 »
Gmail hesabım neden kilitlendi?
Hesabınızın amaç dışı kullanıldığını gösterebilecek olağandışı bir kullanım saptarsak, hesabınızın erişimini geçici olarak devre dışı bırakabiliriz. Sistemimizin saptadığı davranışa bağlı olarak, bir dakika ile 24 saat arasında bir süre içinde hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

Olağandışı hesap etkinliği, bunlarla sınırlı olmamakla birlikte aşağıdakileri içerir:

Kısa bir süre içinde POP üzerinden büyük miktarlarda posta almak, silmek veya indirmek.
Çok sayıda teslim edilemeyen ileti (aynen geri gönderilen ileti) göndermek.
Dosya paylaşma veya dosya depolama yazılımlarını, tarayıcı uzantılarını veya hesabınıza otomatik olarak giriş yapan üçüncü taraf yazılımlarını kullanmak.
Gmail hesabınızın birden fazla örneğini açık bırakmak.
Tarayıcı ile ilgili sorunlar. Gelen kutunuza erişmeye çalışırken tarayıcınızın sürekli olarak yeniden yüklendiğini fark ederseniz, bu sorunun büyük olasılıkla tarayıcıdan kaynaklandığını ve tarayıcınızın önbelleğini ve tanımlama bilgilerini temizlemeniz gerekebileceğini aklınızda bulundurun.
Gmail hesabınızı Gmail Kullanım Şartları'na uygun biçimde kullandığınızı düşünüyorsanız, burayı tıklayarak sorununuzu çözebilirsiniz.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2010, 13:23:44 »
yaa ben birsürü şey yaptım yine olmadı sadece mailimden kampanyalar için hep standart aynı mailimi yolluyorum düne kadar hiçbirşey yoktu ama dünden beri döyle deli olcam :(

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2010, 13:23:53 »
birde şuaradan bak istersen canım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...