Gönderen Konu: incesaz|Okul öncesi marketten 3 Çocuğumuza 5 Kitap Hediye(23 Kasım - 12 Aralık )  (Okunma sayısı 2181 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
2 kez mail attım firmaya daha dönüş yapılmadı. Firmanın kazananları açıklamasını bekliyorum,
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı aslizehram

• Deneyimli Kampanyacı
bu kampanyanın sonuçları hala açıklanmadı degilmi?

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Cevap alamıyorum firmadan . Dün yine mail  attığım halde. Sanırım diğer bloglarda da açıklanmayan sonuçlar var okulöncesi market kampanyasında.
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Cevap alamıyorum firmadan . Dün yine mail  attığım halde. Sanırım diğer bloglarda da açıklanmayan sonuçlar var okulöncesi market kampanyasında.

Ben de cevap alamıyorum. Ya bir sorun var, başka birşey getirmek istemiyorum aklıma.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize

Ben de cevap alamıyorum. Ya bir sorun var, başka birşey getirmek istemiyorum aklıma.
bana 1 hafta önce kazananları iletti sadece bende kazananlara bilgileri verdim ayselede yazmamışlar hala  :-\