okuloncesimarket.com ile yapmış olduğumuz kampanya da 3 çocuğumuza 5 adet eğitici kitap hediye ediyoruz
katılımlarınızı bekliyorum

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bu kampanyamızı es geçmeyelim arkadaşlar.
çok güzel eğitici 5 adet kitap hediye ediyoruz.
Çocuğunuz yoksa bile tanıdıklarınızın akrabalarınızın muhakkak çocukları vardır. bu kitapları kazanıp onlara çok güzel bir yeni yıl hediyesi vermiş olursunuz.
katılım çok az 11 kişi katılmış . kitap isteyen yokmu arkadaşlar.
Kitap kampanyasına ilginin bu kadar az olması gerçekten üzücü . Kampanyaya dahil olmak isteyenler için son gün olduğunu belirtmek isterim.
Kitap kampanyasına ilginin bu kadar az olması gerçekten üzücü . Kampanyaya dahil olmak isteyenler için son gün olduğunu belirtmek isterim.
Bende de katılım düşük. 30 tl lik 5 kitap. Daha önce kazandığım için bana gelmişti, çok da kaliteli kitaplar. Sudoku çıkartma şeklinde, bol resimli. Yeniyıl kitabının tam zamanı zaten. Yemek diazynı deseniz çok işinize yarayacak. Hepsi çok güzel. Çocuğunuz yoksa 1-2 çocuk bile sevindirebilirsiniz. Ben de kendi hakkımı hediye edeceğim bir çocuğa.
Bende kendi hakkımı okulunda kitap eksiği olan bir okula göndereceğim; bir çok öğretmen imkanlarını zorlayarak kendi kazançlarından okul eksiklerini gidermeye çalışıyor. Benim oğlum daha çok ufak onun kullanmasını bekleyene kadar ihtiyacı olan başka çocukların kullanmasından yanayım.
Bende kendi hakkımı okulunda kitap eksiği olan bir okula göndereceğim; bir çok öğretmen imkanlarını zorlayarak kendi kazançlarından okul eksiklerini gidermeye çalışıyor. Benim oğlum daha çok ufak onun kullanmasını bekleyene kadar ihtiyacı olan başka çocukların kullanmasından yanayım.
En güzeli, çok iyi yaparsın

Bir de katılımlar çok olaydı da şu firmayla değişik kampanyalar da yapardık daha sonra
bende zaten cok sevdıgım bırı okul oncesı ogretmenı egerkı kazanırsam onun okuluna gondercem
Katılanların listesini mail olarak gönderdim . Geri dönüş yapıldığında kazananları açıklayacağım. Bilginize..
sonuçlar ne zaman açıklanacak?