Gönderen Konu: Balpötüşü | Okuoku.com'dan 5 Kişiye Kan Bağı Romanı Hediye.. (06-16 Aralık)  (Okunma sayısı 1969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Katılım şartlarımız şöyle,
-Okuoku.com sitesine üye olmak ve istediğiniz kitaplara yorum yazmak.
-Okuoku.com facebook sayfamıza katılmak.
-Okuoku.com twitterdan takip etmek.
-Okuoku.com facebookda arkadaş olarak eklemek.
-Kampanyamızın duyurusunu blog veya facebook hesaplarınızda yapmak ve bu postun altında ad,soyad ile yorum bırakmak.
-Kampanyamız 16 Aralık 00.00 da bitiyor.Herkese bol şans..

Katılım güzel olursa bir sonraki kampanyamızda set halinde kitaplardan hediye edilecektir..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
harika katıldım hemen...

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
kitap kampanyası görünce hiç tutamıyorum kendimi..
bu arada sitedeki kitaplar oldukça iyi..
soluk soluğa yaşamalı insan..

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar kitap okumak gerçekten insanı rahatlatıyor.bir sürü kitabımı arkadaşlarım aldı vermedi.bazısını kolilerle kaldırdım.evim büyük olunca kitaplık yapıcam ben onlara.gözbebeklerim benim :D bu kitabı okumamıştım bu vesileyle okuycaz artık. bol şans herkese ;)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
kitap alıp geri vermeyenlerden nefret ediyorum ben ,resmen soğuyorum o insanlardan >:(   benim de bu sayede kitaplığım da bir çok kitabım eksildi  :(

çok güzel bir kampanya en kısa vakitte katılacağım canım
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
aynen ben okusunlar diye verirken onlar sahipleniyor napalım artık giden gitti :D katıl canım bekliyorum hep süs püs kampanyaları olmasın farklı olsun dedim :D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar son 4 gün kitap beğenilmezmi hadi katılımları bekliyorum :)

Çevrimdışı ayisigim

• Usta Kampanyacı
pötüş siteye üye olamıyorum 2 adresten kayıt oldum yöneticiye başvurun diyor bende vazgeçtim artık

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
sorayım canım ben firma sahibine acaba maille alakalı bir sorunmu var bazen _ falan olunca kabul etmiyor bazı siteler üyeliği :-\

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
bugün son arkadaşlar ;)