Bağlanılan Hatırlatmalar

• Tivibu (Posta): 20 Ocak 2011

Gönderen Konu: Tivibu Yılbaşı Kampanyası  (Okunma sayısı 2063 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Tivibu Yılbaşı Kampanyası
« : 04 Aralık 2010, 13:32:01 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Tivibu Yılbaşı kampanyası yasal metni: .Bu kampanya TTNET A.Ş. tarafından MPİ’nin 22/11/2010 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-2742-10183 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir. 01.12.2010 (saat 09.00) -10.01.2011 (saat 24.00) tarihleri arasında, tivibu web sitesi (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) üzerinden ücretsiz olarak üyelik bilgilerini güncelleyen tivibu üyelerine 1 çekiliş hakkı,Tivibu’ya web üzerinden, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’ni arayarak ve tüm Türkiye’deki Türk Telekom Ofis ve bayilerinden ad,soyad,adres ve e- mail bilgilerini vererek abone olanlara 1 çekiliş hakkı, Ayrıca; Tivibu ( Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ) üzerinden Kirala-İzle servisinden kiralanan her film için 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kiralanan her film ücreti kullanıcıya faturalanmaktadır. Standart paket aboneliği için üyelik kampanyaya dahil değildir. Talihliler, 18.01.2011 Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Şişli/ İSTANBUL adresinde saat 12.00’da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişle 5 kişi APPLE IPAD 64 GB Wİ-Fİ(MB294LL/A), 5 kişi IPHONE 4 16 GB BLACK CEP TEL (HAT VE KART HARİÇTİR),5 kişiye NOKİA BOOKLET 3G BLACK , 5 kişi PS3 320 GB OYUN KONSOLU kazanacaktır. Kazanan talihliler, 20.01.2011 tarihli Posta gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 04.02.2011 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 19.02.2011 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez.Çekilişe 18 yaşından küçükler ve TTNET çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 00:39:29 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı tipcan

• Deneyimli Kampanyacı
  • Katıl Katıl Bitmiyo =)
Ynt: Tivibu Yılbaşı Kampanyası
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2010, 15:23:59 »
hediyeler can yakıyor ya =) onlar ne öle ahh tivibu üyeliğim yok .d
Twitter Hesabım ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ARKO DA YARDIM İÇİN 5 YILDIZ VERİR MİSİNİZ (:

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Ocak 2011, 23:37:40 »
Paket değişikliklerinde, mevcut kullandığınız paket ücreti değişmemektedir. Yalnızca paket isminiz ve paket içeriğiniz değişmiştir.

Standart Paket abonelerinin paket ismi Giriş Paketi olarak değişmiştir, ücretinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.
Standart Plus Paket abonelerinin paket ismi Standart Paket olarak değişmiştir, ücretinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.
Standart Paket ve FilmClub Kanalları abonelerinin paket ismi Giriş Paketi ve FilmClub Kanalları olarak değişmiştir, ücretinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.
Standart Plus Paket ve FilmClub Kanalları abonelerinin paket ismi Standart Paket ve FilmClub Kanalları olarak değişmiştir, ücretinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.

Gelelim sadedede neden bunları yazdım...

Tivibu, çekilişle 5 kişiye PS3, 5 kişiye Ipad, 5 kişiye Iphone ve 5 kişiye Nokia Booklet veriyor!

10 Ocak’a kadar başvuru yapıp Standart Plus veya üst paketlere yeni üye olan veya üyelik bilgilerini güncelleyenler arasından seçilecek 20 şanslı Tivibu üyesini, muhteşem hediyeler bekliyor!

Üstelik katılımcılar, Kirala - İzle servisiyle izledikleri her filmle, çekilişe katılma haklarına bir yenisini ekliyor ve kazanma şansını artırıyor!

Bu muhteşem fırsatı kaçırmak istemiyorsanız daha çok film izleyip şansınızı çoğaltın; muhteşem hediyelerin sahibi siz olun

E doğal olarak ben standart plus uyelik aldım.. Az önce dikkatimi çekti bilgilerimi güncellerken standart paket diyor.Derken kurcaladım adları değiştirmişler.. Umarım çekilişi yaparken akıllarında tutarlar bunu..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2011, 18:11:19 »
Kazanan talihliler, 20.01.2011 tarihli Posta gazetesinde ilan edilecektir.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2011, 18:26:09 »
ben de 3-4 gün önce üyelik yaptırdım çıkmazsa tez tarafından kapatacagım :)