Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Diyerekten blog kampanyalarınada taşıyoruz....
Evlenecek arkadaşlara , dünyalar tatlısı bebe bekliyenlere yada aile fotoğraflarınız süpper olsun istiyorsanız kaçırmayın..Eveeeeet sıra geldi yeni hediyeyi açıklamaya.....
Beni takip eden herkesin bildiği bir isim "Esra Pozan" ve bakmaya doyamadığımız düğün fotoğrafları....
Doğru tahmin!
Gelinn, takipçilerinden birine 2011 yılında Esra Pozan'ın o güzel fotoğraflarına sahip olma şansını hediye ediyor!

Nasıl? Heyecanlandınız değil mi?
Evet o zaman ben de katılmak istiyorum diye mail atın! Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsizden öncelikle çiftin ismini bekliyorum Gelin & Damat, şeklinde Aylşe & Ahmet mesela

Veee bana evlilik teklifinizi anlatın, ne kadar sade, ya da şaşırtıcı, ne kadar sürpriz ya da doğal, ne kadar yeni ya da eski olduğunu önemi yok... Aday olabilmek için sizden bu üç bilgiyi bekliyorum....
Ocak sonuna kadar, 31.Ocak.2011 23:59, başvurabilirsiniz...
Sonrasında ne olacak derseniz, Şubat ayı boyunca 10 kolay soru sorucam size

, bu sorulardan en çok puan alan ise,
Esra Pozan'dan İstanbul'da 2 saatlik dış mekan çekimi kazanacak, üstelik bir sürpriz daha var, o çekimde ben de olup tüm kamera arkası görüntülerizi fotoğraflayacağım. Ve size hepsini birer DVD içerisinde hediye edeceğiz. Eğlenceli ve harika fotoğrafların ortaya çıkacağı bir çekim olacak kesinlikle.
Sakın ben zaten evliyim diye üzülmeyin, çünkü sizi de unutmadık! Siz de yarışmaya katılabilir ve bebek ve aile fotoğrafları çekimi olarak hakkınızı kullanabilirsiniz...

Şimdi ben yarışma için bir sayfa hazırlamaya giderken siz de hemen mail gönderip aday olmaya başlayabilirsiniz.