beni msne ekleyin
video cekim programını gönderip hem öğreteyim aysellin_kampanyalari(at)hotmail.com
düzelttiğimi yaz istersen cnm yoksa sürekli spam mailler gelir
benim pc eski yüklenmedi bile videoyu
Tamamen saçmalık. Blog kampanyaları da internet kampanyalarndan farksız. Tek farkı hediye kazananları belirleyecek olan kişileri tanıyor olmamız. O zaman ikikerekazan.com un adminine de söyleyin çekilişin videosunu çeksin

resim koymak bile gereksiz. Sonuçta kimse kimseyi katılsın diye zorlamıyor. Herkes güvenilir kampanyacıların kampanyalarını ayırabilecek seviyeye gelmiştir sanırım.
Tamamen saçmalık. Blog kampanyaları da internet kampanyalarndan farksız. Tek farkı hediye kazananları belirleyecek olan kişileri tanıyor olmamız. O zaman ikikerekazan.com un adminine de söyleyin çekilişin videosunu çeksin
resim koymak bile gereksiz. Sonuçta kimse kimseyi katılsın diye zorlamıyor. Herkes güvenilir kampanyacıların kampanyalarını ayırabilecek seviyeye gelmiştir sanırım.
ben de katılıyorum , güvenmiyosan katılmazsın olur biter. Amacın birilerini kandırıp kendi tanıdığın bildiğin insanlara hediye kazandırmaksa zaten bi şekilde yolunu bulup yine yaparsın. Bu siteye üye olmayan blog sahiplerinin yaptığı kampanyaları burda duyuramıcaz çünkü onlar ne bizim kurallarımızdan haberdar ne de böyle bir uygulamaları var. bence hergünkampanyanın amacı unutulmamalı, amaç yarışma ve kampanyaların duyurulması değil mi?