Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 4 saniyede yaptımHile?hiç affetmemadımı duymadınmı en büyük hilecilerdenim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 4 saniyede yaptımşaka gibi![]()
demek ki şu hamilelik işi de oyun olsa bizim arkadaşlar 9 saniyede doğum yapacaklar
ben hileden falan anlamam ama kolay bi resim yüklersen kısa sürede yapılır
zaten benim foto makinam var çok memnunum kendisindenbana bol bol yapboz versinler yapboz hastası bi çocuğa hediye etcem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hileden falan anlamam ama kolay bi resim yüklersen kısa sürede yapılır
zaten benim foto makinam var çok memnunum kendisindenbana bol bol yapboz versinler yapboz hastası bi çocuğa hediye etcem
benim foto makinam yok, zaten öylesine neymiş diye girdim, hadi bi Atatürk resmi yükleyeyim çıkarsa o gelsin bana diye, 3-4 yapboz parçasına tıkladım ve bitmeden bitirdin diyip formu çıkardı önüme
bende dayanamayıp doldurdumbüyük ihtimal sayılmaz benim derece
yanlış anlama mümin senin hile yaptığına ben inanmam zatenseninki şans bence hile değil nası olduğunu anlayamadım ama sayılması lazım