0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 4 saniyede yaptım Hile?hiç affetmem adımı duymadınmı en büyük hilecilerdenim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 4 saniyede yaptım Hile?
ben 4 saniyede yaptım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 4 saniyede yaptım şaka gibi
demek ki şu hamilelik işi de oyun olsa bizim arkadaşlar 9 saniyede doğum yapacaklar
ben hileden falan anlamam ama kolay bi resim yüklersen kısa sürede yapılır zaten benim foto makinam var çok memnunum kendisinden bana bol bol yapboz versinler yapboz hastası bi çocuğa hediye etcem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hileden falan anlamam ama kolay bi resim yüklersen kısa sürede yapılır zaten benim foto makinam var çok memnunum kendisinden bana bol bol yapboz versinler yapboz hastası bi çocuğa hediye etcembenim foto makinam yok, zaten öylesine neymiş diye girdim, hadi bi Atatürk resmi yükleyeyim çıkarsa o gelsin bana diye, 3-4 yapboz parçasına tıkladım ve bitmeden bitirdin diyip formu çıkardı önüme bende dayanamayıp doldurdum büyük ihtimal sayılmaz benim derece
yanlış anlama mümin senin hile yaptığına ben inanmam zaten seninki şans bence hile değil nası olduğunu anlayamadım ama sayılması lazım