Özellikle blogcu arkadaşlar için konuyu eklemek istedim umarım bilgilendirici bir yazı olur eksiklerim olursa kusuruma bakmayın ve umarım konu açık değildir açıksa silebiliriz.. resimleri küçülttüğümde belirgin olmadığı için orjinal boyda eklemek zorunda kaldım..
öncelikle proğramımızı indiriyoruz (faststone capture) site adı vermek yasak mı bilemedim değilse buraya adresinide yazmak iyi olur şimdilik isteyenler bana ulaşırsa adresi verebilirim
meraalindunyasi@hot...
proğramı indiriyoruz işaretli kutucukta olduğu gibi kitap şeklinde iniyor
ve resimde gösterdiğim yere tıklayarak kuruluma hazır hale getiriyoruz
masaüstüne bu şekilde geliyorve ona tıklayarak normal kurulum işlemini başlatıyoruz ve ileri diyerek hep tamamen kurmuş oluyoruz

işte tamemen bilgisayara kurduk artık işareti bölümdeki simgeye basarak proğramı başlatabiliriz.. Şimdide gelelim nasıl görüntüyü kaydedeceğimize
proğramı tıkladığımız zaman şu görüntü geliyor ekrana

işaretli bölümdeki playa bastığımızda kayıtı nereye kaydedeceğini soruyor seçtikten sonra başlıyor kayıt ve bilgisayarın sağ alt köşesine kırmızı bir daire geliyor

bitirmek için ona çift tıklamamız yeterli işte hepsi bu kadar.. Aklınıza takılan bir şey olursa bana mail atmanız yeterli mesaj hakkı sınırlı malum burdan cevap veremeyebilirim..