Sevgili FikriMühim,
"Sizi Daha İyi Tanıyalım" Anketine davetlisiniz
Geleceğe yönelik çalışmalarımızda bizi yönlendirecek ve sizi daha yakından tanımamızı sağlayacak bir anket hazırladık. 100 MühimPuan değerindeki anketimiz yalnızca 1 hafta açık kalacak.
Değerli katılımınızı bekliyoruz.
Mühim Fikirlerinizi paylaşmak dileğiyle,
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bana da gelmiş. iyice düşünüp cevaplamak lazım
arkadaşlar bu siteye üyeyim ama hiç katılmadım bu puanlar neye yarıyor ?
bende tam konuyu açıyodum

banada gelmiş,cvpladım..
arkadaşlar bu siteye üyeyim ama hiç katılmadım bu puanlar neye yarıyor ?
Puanlar hakkında:
MühimÖdüller, gerçekleştirdikleri aktivitelerini MühimRaporlarına detaylı bir şekilde yansıtan FikriMühimlere verilir. Siz de yazdığınız MühimRaporlar karşılığında MühimPuanlar kazanabilir ve bunları MühimÖdüller için harcayabilirsiniz.
Yazdığınız MühimRaporu ya da doldurduğunuz anketi bize gönderiyorsunuz. Biz de onaylar onaylamaz size MühimÖdüllere çevirebileceğiniz MühimPuanlar veriyoruz.
Unutmamalısınız ki, ödüller "önce gelen kazanır" mantığı ile dağıtılıyor ve kısa zamanda tükeniyor.
bana mail yine gelmemiş her zamanki gibi siteye giriş yapıp katıldım ankete
tuhaf tuhaf sorular var, ne desem bilmemki
bana da gelmiş mail bende cevapladım .. Her anketleri böyle 100 puanlık olsa ya 3-5 derken puan toplanmıyor sitede zaten son zamanlarda bir şey de yollamıyorlar
çok şaşırdım 100 ü görünce mühim ödüllerde 250 puan a hediyer vardı önceden, diyordum 250 olsun seçicem birini şimdi baktım o puana hediye kalmamış yükseltmişler puanları