ben bişey kazanamadım siz nasıl kazandınız,hangi saatlerde msj atıyorsunuz.ben sabah 8-9 arası atmıştım
sadece saat başında attım mesela saat 14:00 yada 15:00 gibi
tam olarak sitenin adresini verirmisiniz bende deneyeceğim.
100 kontorum bitti henüz kayda değer bişey kazanamadım
Ben de 18.30 gibi msj attım. Tost makinesi kazandım

19.45 te hem eşimin telefondan hem kendimden attım, birşey çıkmadı

Sanırım daha az yoğun olabilecek saatleri seçmek gerekiyor. En az 7,5 ytl yünlere vereceksiniz, posta ücreti, sms ücreti... çok karlı değil. Tabi tencere seti, ürün seti gibi hediyeler çıkarsa o zaman başka
çok mantıklı bir yarışma gibi gelmedi bana .Uğraştım ama bir türlü bir şey kazanamadım.Sadece iki defa100 kontör kazandım.Onuda yün parası daha pahalıya mal olacağı için göndermeyi düşünmüyorum.
çok mantıklı bir yarışma gibi gelmedi bana .Uğraştım ama bir türlü bir şey kazanamadım.Sadece iki defa100 kontör kazandım.Onuda yün parası daha pahalıya mal olacağı için göndermeyi düşünmüyorum.
neolcak canım alırsın yünleri örersin güzelce bişeyler kendine

ben aveacı olduğum için katılamıyorum bu yarışmaya kazananları tebrik ederim
neolcak canım alırsın yünleri örersin güzelce bişeyler kendine
ben aveacı olduğum için katılamıyorum bu yarışmaya kazananları tebrik ederim
bu kampanya pek inandırıcı gelmedi bana..hem hediye veriyo hemde ürün alıyosun...inandırıcı degil bence bunlar hediye dagıtıyoruz adı altında para kazanıyolar...
9 Adet Kontör
2 Adet Tost Makinesi
1 Adet Çaydanlıklı Su Isıtıcısı
1 Blender
1 Adet Ekmek Kızarma makinesi kazandım
hediyelerim geldi her saat başı gönderen ilk kişilere veriyorlardı ama şimdi ise çekiliş yapıyorlar Benim saatit tam onların saatine uygundu ondan turturdum