arkadaşlar biraz önce ünsal beyden bir mail geldi sizinle paylaşmak istiyorum
Merhaba
ozur dileyerek baslamak istiyorum ama sizden kampanyayi iptal etmenizi istiyorum cunku dubaiye gitme ihtimalim var bu gunlerde o yuzden suan icin kampanyayi iptal edelim ve
daha fazla surdurmeyelim cok ozur diliyorum sizden amacim sizi kulanip reklam yapmak deil ama gittigim esnada sizide madur etmek istemiyorum
yani henuz bu isin basindayken lutfen burda keselim
bir kac gunluk bi reklamimim ve kampanyami yaptiniz cok sagolun
egerki istersniz suanda elimde serandir evlerinden yapilmis hazi maketler var onlari size gonderebilirim cok ama cok ozur dilerim bi is nedeniyle gitmem gerekiyor yakinda o yuzden bu sekilde oldu
anlayisiniz icin tesekr ederim iyi calismalar
bende kendisine yazdım hic hoş bir durum olmadıgını en azından adresimi verdim gönderebilirse ürünleri bana göndermesini ve benim cekilisten sonra size ulaştırmamı ama daha cevap gelmedi umarım bu güzel kampanya iptal olarak bizi hayal kırıklıgına ugratmaz. Eger ürünler elime gecerse hemen cekiliş yapıp göndericem kazanan kişilere gecmezse maalesef iptal olacak
Nasıl yani yaa anllayamadım ben gitme ihtimalim var diyerek kampanya iptal edilir mi hiç?
Gitmen kesinse eğer böyle bir bildirim yaparsın. Sonuçta kaç kişi bu kampanyaya katılıp emek harcadı.
Yazık yazık...Böyle firmalar hiç olmasınlar, baştan kabul etmesinler. Cayıp blog sahiplerinide zor durumda bırakmasınlar!