yaw bi MDD yazdım bi TRc yazdım bi küçük harfle girdim büyük harfle denedim 10 kontor uçtu:)
mbb yazıp yolladım geri dönüş mesajı gelmedi
arkadaşlar bugün danışma merkezinden beni aradılar. 3 farklı kod yanlışlığı nedeniyle yöneticilerle görüşmek istemişler. fakat haftasonu nedeniyle kimseye ulaşamammışlar. Konu pazartesi günü görüşülecekmiş. Durumu düzelteceklermiş. Yetkili kişi bana şimdiden mesaj göndermemem gerektiğini pazartesi günü konu aydınlığa kavuşunca beni arayıp kesin kodu bildireceklerini söyledi. Pazartesi günü ararlarsa size de haber veririm

NOT: Ben de MBB ve TRC koduyla gönderdim.
hayır bende mbb görünüyor aynısı
Sürpriz hediye kampanyamıza katılabilmek için;
MBB, Adınızı, Soyadınızı ve adresinizi tam ve eksiksiz olarak SMS mesajı ile Turkcell 3442’ye iletmeniz gerekmektedir.Kampanyaya katılan ilk 10.000 kişinin hediyeleri SMS mesajlarında beyan ettikleri adreslerine ücretsiz olarak kargo ile gönderilecektir. SMS mesajında belirtilen iletişim bilgilerinde bulunabilecek hatalardan dolayı hediyelerin iletiminde yaşanabilecek aksaklıklardan Whirlpool sorumlu değildir.
Çift kişilik özel masaj hediyesi SandaSPA’nın Etiler, İstinyePark ve Kozyatağı şubelerinde geçerli olup, 14 Şubat 2009 tarihine kadar İstinyePark veya Yeşilköy Vestel mağazalarından yapacağınız en az 1.000TL’lik Whirlpool alışverişleri için geçerlidir.
bendede böyle
bi haber varmı sitede hala aynı şey yazıyor. ben ilk gün mesaj göndermiştim 2 kontörde gitmişti ama cevap falan gelmedi hic sizde durum nedir?
bu kampanyada son durum ne web mi mbb mi trc mi