0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldım teşekkürler...mbb boşluk ad soyad adres şeklinde yazılacakmış.yani mbb yazıcaz illa msjın başına.. mesajımı aynen şöyle gönderdim dediğiniz gibi; illa mbb isim soyisim adres yazdım gönderdim yanlış diye mesaj geldi :S
katıldım teşekkürler...mbb boşluk ad soyad adres şeklinde yazılacakmış.yani mbb yazıcaz illa msjın başına..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldım teşekkürler...mbb boşluk ad soyad adres şeklinde yazılacakmış.yani mbb yazıcaz illa msjın başına.. mesajımı aynen şöyle gönderdim dediğiniz gibi; illa mbb isim soyisim adres yazdım gönderdim yanlış diye mesaj geldi :SŞaka yapıyosun değilmi? İlla yazmıyacaktında msjın başına
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkatıldım teşekkürler...mbb boşluk ad soyad adres şeklinde yazılacakmış.yani mbb yazıcaz illa msjın başına.. mesajımı aynen şöyle gönderdim dediğiniz gibi; illa mbb isim soyisim adres yazdım gönderdim yanlış diye mesaj geldi :SŞaka yapıyosun değilmi? İlla yazmıyacaktında msjın başına şükür espriyi biri anladı :D