Ya demin adımı arattırıyım bi yeni kampanya sonucu varmı falan derken bi baktım ki bi siteden 500 tl çek mi ne kazanmışım ama yaklaşık 4 buçuk ay falan geçmiş sonuçların üzerindennn
bana hiç mail falanda gelmemişti hiç hatırlayamadım bu kampanyayııı
sonuçlar burda
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinkampanyada burda;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinacaba kazanan diğer arkadaşlar çeki nasıl harcadı merak ettim bide yapabileceğim bişey varmıdır ki
canım kazananlara maıl gelmıstı hatırladıgım kadarıyla bır sıteden alısverıs yapmıslardı kazanan arkadaşlar parfumler falan
canım kazananlara maıl gelmıstı hatırladıgım kadarıyla bır sıteden alısverıs yapmıslardı kazanan arkadaşlar parfumler falan 
Bana mail gelmediği için haberdar olamadımm

sonuçların açıklandığı tarihtede mersindeydim diye hatırlıyorum o yüzden hiçç görememişim
canım ne bılım keske bırbırımıze haber versek boyle duumlarda ama sıkayet yaz bence kazanmısım nıye haber vermediniz diye canım yaz bence herkes bır dunya aldı valla parfumler falan yaz canım hakkıını savun haber vermemısler sana herkese maıl geldı dıye bılıyorum
canım ne bılım keske bırbırımıze haber versek boyle duumlarda ama sıkayet yaz bence kazanmısım nıye haber vermediniz diye canım yaz bence herkes bır dunya aldı valla parfumler falan yaz canım hakkıını savun haber vermemısler sana herkese maıl geldı dıye bılıyorum
evet herkese mail gitmiş bi bana gelmedi heralde

Saolsun hawwa şimdi mail adresi falan verdi önce ordan bi yazıyım sonra da numara bulursam ararım. Olursa olur olmazsa da napalım kısmet
yanlış anlaşılma olmasın maillerimi ben kontrol ettim ama gelen bir mail göremedim. direk benim iletişime geçtiğim maili size gönderdim.Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum.. maille öğrenmemiş olabiliriz..
yanlış anlaşılma olmasın maillerimi ben kontrol ettim ama gelen bir mail göremedim. direk benim iletişime geçtiğim maili size gönderdim.Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum.. maille öğrenmemiş olabiliriz..
Konuda kazananlara mail atılcakmış yazılmış sonrasında da herkese mail atılmış bi beni es geçmişler heralde
ben 1000 tl lik ürün kazananlardandım...
bana mail geldi mail gelmeyen arkadaşlarda vardı bize gelen mail ve verilen tel nolarından iletişime geçtiler...
çok ilgili bir firmaydı...
tekin acardan ürünleri beğenip sipariş verdik ertesi gün elimizdeydi ürünler üstelik ben sivasta olmama rağmen...
ürünler çok pahalıydı yanlız parfümler 150-350 arası ...
ben 3 parfüm aldım
bir kalem ...
birkaç krem istediğim kremler yaşıma uygun değil diye beni tekrar arayıp gençlik serisinden filan göndermiştiler...
iletişime geçerseniz o numarayla eminim ilgilenirler...