Gönderen Konu: Kredi Kartı Yıllık Ücreti Ödemek İstemiyorsanız !!!  (Okunma sayısı 4453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Selam herkese,,Kredi kartı yıllık aidat ücretleri ve Normal bankamatik kartlarının hesap işletim ücretlerinin geri alınması (geriye dönük olarak)
Yapmamız gerekenler
1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz
3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,,
4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz
5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada
sonuçları panoya asıyorlar,,gelsin paracıklar
6- Bu emek veren arkadaşınızada,, bir Allah Razı olsun demeniz yeterli,,

Aldıklarım
bonus card :125 TL
world card :100 TL
yapıkredi bankamatik :105 TL
TOPLAM: 330 TL

alıntı forum donanım haber... bende bu arkadaşların yaptıklarını denedim ve bugüne kadar ödediğim bütün kart ücretlerini geri aldım garanti iptal etmekle tehdit ettim 50 tl bonus yüklediler 6 ay iptal etmemem şartı ile finansbank geri aldım işbank geri aldım world card 3 sene almıcaz dedi bu olaydan sonra...
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2010, 10:25:17 Gönderen: Marlboro »

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Kredi Kartı Yıllık Ücreti Ödemek İstemiyorsanız !!!
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2010, 10:27:04 »
teşekkürler, deneyeceğim ben de ;)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2010, 10:28:26 »
geçen ay kullandığım kredi kartından 40 TL yıllık kart ücreti kesmişler. Bankaya telefon açıp ya bu ücreti iade edin yada kartımı iptal edin dedim. Ertesi gün hesabıma iade ettiler parayı. Geçen sene de aynısı olmuştu.

Belki yuttururuz diye düşünüyorlar.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2010, 10:29:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
geçen ay kullandığım kredi kartından 40 TL yıllık kart ücreti kesmişler. Bankaya telefon açıp ya bu ücreti iade edin yada kartımı iptal edin dedim. Ertesi gün hesabıma iade ettiler parayı.

aynen öle iptal etmekle tehdit edin ama o kartta borcunuz olmasın bizim arkadaş dedi öle 1500 tl borcunu öde sonra iptal ederiz demişti

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2010, 10:33:08 »
2-3 gün önce bende akbanka kart aidatı ücreti için kartımı iptal ettirmek istediğimi söyledim.Hatta iptal etirdim.Hemen ertesi günü tekrar arayıp aidatımı geri yükleyebileceklerini amaçlarının müşteri kaybetmemek olduğunu söylediler..

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2010, 11:00:33 »
benim borcum vardı ama hawwa nın dediği gibi müşteri kaybetmek istemiyorlar.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2010, 11:03:33 »
benim babamda emekli bankacı ve önüne gelen herkese söyler aidat ödemeyin kesildiyse arayıp iptal edin kartı kesmesinler diye uyarır
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2010, 11:16:33 »
demekki bu zamanda uyanık olmak lazım :) yoksa bankalar havale eft ücreti işletim ücreti diye yoluyorlar bankasya kuveyttürk gibi bankalar havale ücreti eft almazlar mesela ...

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2010, 11:40:28 »
geçen ay kullandığım kredi kartından 40 TL yıllık kart ücreti kesmişler. Bankaya telefon açıp ya bu ücreti iade edin yada kartımı iptal edin dedim. Ertesi gün hesabıma iade ettiler parayı.

aynen öle iptal etmekle tehdit edin ama o kartta borcunuz olmasın bizim arkadaş dedi öle 1500 tl borcunu öde sonra iptal ederiz demişti
1500 lira borcu 1 seferde ödemeye gerek yok.Kartınız iptal edilse dahi taksitli borçlarınızı her ay zamanı gelince kartınız kapalı dahi olsa taksitler halinde ödeyebiliyorsunuz. ;)