Selam herkese,,Kredi kartı yıllık aidat ücretleri ve Normal bankamatik kartlarının hesap işletim ücretlerinin geri alınması (geriye dönük olarak)
Yapmamız gerekenler
1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz
3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,,
4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz
5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada
sonuçları panoya asıyorlar,,gelsin paracıklar
6- Bu emek veren arkadaşınızada,, bir Allah Razı olsun demeniz yeterli,,
Aldıklarım
bonus card :125 TL
world card :100 TL
yapıkredi bankamatik :105 TL
TOPLAM: 330 TL
alıntı forum donanım haber... bende bu arkadaşların yaptıklarını denedim ve bugüne kadar ödediğim bütün kart ücretlerini geri aldım garanti iptal etmekle tehdit ettim 50 tl bonus yüklediler 6 ay iptal etmemem şartı ile finansbank geri aldım işbank geri aldım world card 3 sene almıcaz dedi bu olaydan sonra...