kankimm benim harika fikir ben varım hadi yapalım şunu
kankimm benim harika fikir ben varım hadi yapalım şunu 
adminden cevap bekliyoruz kuzum yapalım derse yapcaz

admiiiiinnnnn duy sesimiziiiiiii
ben kkda kurban bayramı çekilişine katılmıştım kızlar sizde varmıydınız yoksa tanışıyomuyuz
ben kkda kurban bayramı çekilişine katılmıştım kızlar sizde varmıydınız yoksa tanışıyomuyuz 
a ben anneler günü bi de kadınlar günü çekilişinde vardım yazdan beri tayindi ev bulmaydı taşınmaydı derken kaçrıdım o çekilişleri yaa
bi tane de şimdi var yılbaşı çekilişi
Arada suistimal edebicek insanların olacağından korkuyorum ama isterseniz çekilişi yapabilirim tabi.
Arada suistimal edebicek insanların olacağından korkuyorum ama isterseniz çekilişi yapabilirim tabi.
Ozaman yeni bir konu açıyorum ben katılmak isteyenler oraya yazsınlar teşekkürler admin
suistimal olmamamsı için mesaj sayısı ya da günlük forumda bulunma süresi vb. gibi bir özelliği dikkate alabilirsiniz
yeni konumuz açıldı katılmak isteyenler alttaki konuya katılıyorum yazabilirsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bu konuyu geri dönüşüme taşıyım mı yoksa bilmeyen arkadaşlar için şimdilikk kalsınmı karar veremedim
Bu konuyu geri dönüşüme taşıyım mı yoksa bilmeyen arkadaşlar için şimdilikk kalsınmı karar veremedim 
cnm istersen yarına kadar kalsın bilmeyenler olabilir yarın taşırsın