şaka mı bu? arkadaşlar dalga geçmiyorsunuz dimi? biri beni cimciklesin.
ŞAMPİYON ortaya çıktı tekrarda tebrikler atalay gözünaydın güle güle kullanırsın inş.
Harika bir sonuç Özgün..Kanka senin yerinde 1.likti yine buna da şükür..Tebrik ederim..

Tek bir çıtla kazanmış 2. olan ve 1. olan ise 50 tane çıt yazmış..Rezalet ya..
ŞAMPİYON ortaya çıktı tekrarda tebrikler atalay gözünaydın güle güle kullanırsın inş. 
tşk ederim 3.olmuşum ama 3.çıt bana ait değil ki arkadaşlar. ben seçilemediğim için sürekli baskı yaptım mail attım. ondan mı seçtiler anlamadım ama bildiğim bir şey var ki 3. çıt benim değil.
geçen haftalarda da böyle bir hata yapılmıştı. kimsenin hakkını yemek istemem arkadaşlar.
çıtları yazarmısınız lütfen
benim olmayan fakat benim adıma 3.seçilen çıt
1 kilo demirmi daha ağırdır, yoksa 1 kilo pamukmu sorusunu, demirr diye cevaplayanlara çıtt.
Mustafa Bozbıyık diye biri yazmış sanırsam. Mustafa Özgün ATALAY ise ben. isimleri mi karıştırdılar ne

Bu arada hala daha aranmadım arkadaşlar hediye için.
bumuymuş en iyi çıt yanlışlık olduğu belli
benim olmayan fakat benim adıma 3.seçilen çıt
1 kilo demirmi daha ağırdır, yoksa 1 kilo pamukmu sorusunu, demirr diye cevaplayanlara çıtt.
Mustafa Bozbıyık diye biri yazmış sanırsam. Mustafa Özgün ATALAY ise ben. isimleri mi karıştırdılar ne 
Bu arada hala daha aranmadım arkadaşlar hediye için.
şampiyon bu hareketinle de gönüllerimizde şampiyon oldun tekrardan yani,ama şşş sessiz ol aramızda kalsın