Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"horradığı halde ben asla horlamam diyen gece kabuslarına çıttttt:D"
böylesine bayat bir cümleyi yayına alıyorlar da bizim yazdıklarımız alınmıyor sizce neden ??
çünkü bu aralar kalitesiz çıtlar yayınlanıyormıuş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçıtlarını kimlerin beğendiğini niye göremiyoruz
kendi yazdığın bi çıtı her gün beğenebildiğin için yapmamışlardır herhalde
çok saçma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"horradığı halde ben asla horlamam diyen gece kabuslarına çıttttt:D"
böylesine bayat bir cümleyi yayına alıyorlar da bizim yazdıklarımız alınmıyor sizce neden ??
hııı bak sen demek öyle..senin çoğu çıtların vitrinlik ama ne bileyim bu modlar bize ters geliyor..dün gece kızın biri argo bir ÇIT yazmış yayındaydı..![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"horradığı halde ben asla horlamam diyen gece kabuslarına çıttttt:D"
hııı bak sen demek öyle..senin çoğu çıtların vitrinlik ama ne bileyim bu modlar bize ters geliyor..dün gece kızın biri argo bir ÇIT yazmış yayındaydı..![]()
![]()
![]()
vitrinlik derken dalga geçtin heralde![]()
argoyu geçtim sadece "cıt" diye çıt çıkaranı gördüm ya hani çıt da değil bildiğin "cıt"
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçıtlarını kimlerin beğendiğini niye göremiyoruz
kendi yazdığın bi çıtı her gün beğenebildiğin için yapmamışlardır herhalde
çok saçma
çok açık sözlü gördüm seni![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"horradığı halde ben asla horlamam diyen gece kabuslarına çıttttt:D"
![]()
![]()
argoyu geçtim sadece "cıt" diye çıt çıkaranı gördüm ya hani çıt da değil bildiğin "cıt"
sistemlerine koca bir duvar koymuşlar..bizim gibi kaliteli ÇITLARI olan key girmeden giremiyor..Geçen denedim de diyor Keyiniz yoksa başka kapıya..![]()
![]()
![]()
şuan gördüğüm en saçma çıtlardan biri daha yayınlandı çıtı çıktı yani bizden biri olablir diye burayada yazamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin"horradığı halde ben asla horlamam diyen gece kabuslarına çıttttt:D"
![]()
![]()
sistemlerine koca bir duvar koymuşlar..bizim gibi kaliteli ÇITLARI olan key girmeden giremiyor..Geçen denedim de diyor Keyiniz yoksa başka kapıya..![]()
![]()
![]()
key derken ? anlayamadım devrim ya