arkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil

madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazım
arkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil
Bence hem ipod veripde hem de iphone vermezler ;Den güzelleri saklıyolar:P
Not: Şefkimizi kırma lütfen.
Arz ederim..
o zaman diğer yarışmacılara en büyük haksızlık olur çünkü hediye kazananlar hiç çıt yazmaz aktif olmazlar hediye kazananlar arasından tekrar ilk 3 seçilir ve onlar tekrar hediye kazanır peki hediye kazanamayanlar niçin çıt yazıyorlar peki sadece ipod touch için mi
arkadaşlar yeni bi avea hattı aldım dolayısıyla eski numaralarım bu hatta kayıtlı değil az önce yine bi arkadaş aradı o da 0507 li idi nasıl heyecanlandım bilemezsiniz yok böyle bi heyecan ya

bundan sonra kazandınız diye ararsalar şaka mı yapıyorsun kimsin demem an meselesi
Artık kendimden geçtim ozgunatalay kazan diye dua etcem az kaldı
Artık kendimden geçtim ozgunatalay kazan diye dua etcem az kaldı

valla artık ben ozgune dua etmeye basladım arasınlarda rahatlasın bi ya
suankı ruh halını anlıyorum ben onun ;Dumarım en kısa zamanda ararlar
benide ternosifon anketine katılmıştım ordan aradılar deli oldum bide kazanmayanlardansınız dedi kapattım ilk defa kazanamadığım için arandım ağlasammı gülsemi
benide ternosifon anketine katılmıştım ordan aradılar deli oldum bide kazanmayanlardansınız dedi kapattım ilk defa kazanamadığım için arandım ağlasammı gülsemi
o daha fena ya. madem kazanamadın neden arıyorlar ki yani illa moral bozacaklar.
bence krispide en çok beğenilenden çok gerçekte yazılanları inceleyip en ilginç olanına vermek lazım.en beğenilen yorumlara baktım çoğu güzel değildi.tanıdık eş dost beğenmiş.