0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ipod touch kazananlar araniyorlar ben kazamamadim galiba ama arkadasim kazandi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinipod touch kazananlar araniyorlar ben kazamamadim galiba ama arkadasim kazandi arkadaşını tebrik ederim. mümkünse arkadaşının ismini ö.m. den yada buradan paylaşabilir misin yazılarını merak ettim arkadaşının
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinipod touch kazananlar araniyorlar ben kazamamadim galiba ama arkadasim kazandi arkadaşını tebrik ederim. mümkünse arkadaşının ismini ö.m. den yada buradan paylaşabilir misin yazılarını merak ettim arkadaşının özel mesaja gerek yok arkadaşımın adı erdem çin. nam-ı diğer ultraerdem ben de tebrik ederim kendisini sen de tahmin etmiştin zaten kazanacağını
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinipod touch kazananlar araniyorlar ben kazamamadim galiba ama arkadasim kazandi arkadaşını tebrik ederim. mümkünse arkadaşının ismini ö.m. den yada buradan paylaşabilir misin yazılarını merak ettim arkadaşının özel mesaja gerek yok arkadaşımın adı erdem çin. nam-ı diğer ultraerdem ben de tebrik ederim kendisini sen de tahmin etmiştin zaten kazanacağını ooo erdem kazanmış demek kendisini tebrik ediyorum geriye iki tane kazanan kaldı umarım onlar da bu forumdandır
Kazanan arkadaşa tebrikler.Yazdıklarının linki varmı acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan arkadaşa tebrikler.Yazdıklarının linki varmı acaba?buyur arkadaşım :