Ayrıca en beğenilenlerde 300-500 oy almış arkadaşlar boşuna uğraşıyo. Jüri seçecek.. Boşuna umutlanmayın derim.. Çünkü yazdıklarınızda ilginç ve komik olan bişey yok
facede paylaştıkları arasından seçim yapabilirler
Onlar en begenilenlerde oldugu için yayınlamışlar. Hoşlarına gidenlerden olanları yazsalar ipucu vermiş olurlar. Öylesine yazıyolar maksat duvar boş kalmasın
facede paylaştıkları arasından seçim yapabilirler
Onlar en begenilenlerde oldugu için yayınlamışlar. Hoşlarına gidenlerden olanları yazsalar ipucu vermiş olurlar. Öylesine yazıyolar maksat duvar boş kalmasın 
bazıları yeni paylaşılmış oluyor

bakalım ilk hafta hangilerini seçecekler
jürinin işi ne hepsini oturup okuyacak mı diyen arkadaşlar, moderasyon zaten hepsini teker teker okuduktan sonra yayına almıyor mu? e ne farkı var ki bundan yani sonuçta hepsi okunabiliyormuş değil mi..
Zaten onaylarken hoşlarına gidenleri ayırıyolardır, sonra onlar arasından seçim yaparlar..
adamlar sistemli çalışıyor zaten kanka , aynen öyle.. =))
jürinin işi ne hepsini oturup okuyacak mı diyen arkadaşlar, moderasyon zaten hepsini teker teker okuduktan sonra yayına almıyor mu? e ne farkı var ki bundan yani sonuçta hepsi okunabiliyormuş değil mi..
Zaten onaylarken hoşlarına gidenleri ayırıyolardır, sonra onlar arasından seçim yaparlar..
aynen ben de öyle düşünüyorum
tebrikler devrim ve diğer arkadaşlar.bende arandım
harika iyi günlerinde kullan arkadaşım darısı bizlere inşallah