En başta iyi geliyordu (diğer para kazandıran sitelere -ptc- göre iyi) ama şimdi manıklı birşeymiş gibi gelmiyor..Kısaca hesap yaparsak;
günde 100 tık ; 0.8£
Haftada; 5.6£
ayda; 24£ (30-40 ytl arasında birşey alırız)
böyle diyince güzel geldi ama;
günde 100 tık; 50 dk (1 tık 30 saniye)
haftada; 350 dk
ayda; 1500 dk (25 saat eder)

25 saat için 40 ytl veriyoruz..değer mi? o sizin düşünceniz..
(referansınız olsa en fazla 2 kişi, 120 ytl eder (MAXİMUM) ama onu da bulmak zor sanırım..
[Ben yine tekrar ediyim

Bu siteler arasından en iyisi bence..uğraşmak isteyen için güzel]
otekkanat sen ödeme aldın mı dekont koyabilirmisin.arkadasım üye olmuş ödeme almak için 45 günlük üye olmak gerekiyormuş galiba.bende üye olmayı düşünüyorum google yerine bunu kullanırım.konu içinde teşekkürler
kaç gündür bana limit doldu dio arama yapmadan daha
otekkanat sen ödeme aldın mı dekont koyabilirmisin.arkadasım üye olmuş ödeme almak için 45 günlük üye olmak gerekiyormuş galiba.bende üye olmayı düşünüyorum google yerine bunu kullanırım.konu içinde teşekkürler
ben daha ödeme alacak noktaya gelemedim ama benim bu siteyi bulduğum yerde ödeme alan bi kişi koymuş dekontu onu ekledim şimdi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
eyv kardes sanırım ödeme yapıyor sistemde scam değil gibi
Due to a change in the terms and conditions of our partners we are no longer able to offer our service in your country.
arkadaşlar aramalarınızı yahoo ile yapın yaptığınız her aramadan kazanın üye olmak için aşağı linki tıklarsamız sevinirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin