outlet 34 kazananı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsihirli elmalar kazananı
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin(1 kişiye 2 elmaymış ben 2 kişiye 1 olarak anlamıştım)
tebrikler
bu arkadaşın 150. izleyiciye ukaşınca yapacağı kampanya vardı. blogunda da açıklamamış burda da yok .bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Kurallara uymak istemediklerinden , forum içinde genel olarak güven sağlamadıklarının farkedildiğinden , daha fazla dururlarsa foyalarının tamamen ortaya çıkıp daha fazla kişiyi kandıramıycaklarından dolayı çeşitli bahaneler bularak forumdan kaçtılar..
Kurallara uymak istemediklerinden , forum içinde genel olarak güven sağlamadıklarının farkedildiğinden , daha fazla dururlarsa foyalarının tamamen ortaya çıkıp daha fazla kişiyi kandıramıycaklarından dolayı çeşitli bahaneler bularak forumdan kaçtılar..
çok ilginç üyeliğini neden sildirdi ki burcu arkadaşımız ziyaretçi gözüküyor
Diazem konuyu çok güzel özetlemiş
Çok söyledim ama bi kere daha söylüyorum her gördüğünüz blogun kampanyasına katılmayın. hele ki forumda msj sayısı az olup buraya konu açanlara daha dikkatli olmak lazım. Bazıları zaten burada olan birisi çıkabiliyo :9
Şuana kadar hangi kampanya için sahte dediysem herkes beni suçladı, ama kampanya sonunda haklı ben çıktım. Şuan 2 tane daha kampanya var %100 sahte ama ne yazarsam yazıyım haksız olan şimdilik ben olurum, kampanya sonucundan sonra ben demiştim demeye alıştım artık
Şuana kadar hangi kampanya için sahte dediysem herkes beni suçladı, ama kampanya sonunda haklı ben çıktım. Şuan 2 tane daha kampanya var %100 sahte ama ne yazarsam yazıyım haksız olan şimdilik ben olurum, kampanya sonucundan sonra ben demiştim demeye alıştım artık 
biz de alıştık artık dert çekmeye
Bende kolera arkadasima katiliyorum,tanimadgm forumda belli bisuredir uyeolmayan birilerinin kampanyalarina katilmam katilmayida onermem .
neyse ki katılmamışım zaten
evelde var üstünden kaç gün geçti. sağlık olsun bizde siteden izlemeyi geri alırız.