ÜRÜNLEWR HİÇ AÇILMAMIŞ KUTUDA PİYASADA 160 TL CİVARI BEN TANESİ 60 TL DEN SATIYORUM ALMAK İSTEYENLER MESAJ ATABILIR TAKASTA OLABILIR TEKLIFLERE BAGLI 2 ADET VARDIR
Çözünürlük : 1600 x 1200
Dahili Mikrofon : Evet/Var
Led Işıklı : Hayır/Yok
Pc Bağlantısı : Usb
Logitech Vid™ teknolojisi, ücretsiz görüntülü görüşme yapma özelliği sunuyor ve sevdiklerinizle hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurmanızı sağlıyor. Otomatik odaklanmalı Carl Zeiss® lensleri, yakın açılardan bile keskin görüntüler sunuyor. 2 megapiksel HD sensör; 720p akıcı, canlı videolar ve 8 megapiksele kadar çözünürlükte fotoğraf çekilmesine olanak tanıyor.
Logitech® RightLight™ 2 ise loş ışıklı ortamlarda bile en iyi fotoğraf kalitesini yakalamınızı sağlıyor. Görüşmelerinize eğlence katmak istiyorsanız, Logitech® Video Effects™ ile yüzlerce avatar, aksesuar ve efekt içinden dilediğinizi seçerek konuşmalarınızı kişileselleştirebilirsiniz. C905’le sesler de oldukça net: Logitech® RightSound™ teknolojisi ile geliştirilen yerleşik mikrofonla kulaklığa gerek kalmadan ve arka plan seslerinden etkilenmeden konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, sesleri oldukça net duyarsı RESİM LİNKİ RESME BAKABİLİRSİNİZ SIFIR HİÇ AÇILMAMIŞTIRLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
resim koyarmısın?
RESİM EKLEDİM EN ALTA RESİM LİNKİ VARDIR
ben sahibinden e koydum 85 e sattım oraya koy bence
Fiyat baya iyi. Ben 90a sattım birini diğerinide aynı fiyata satarım.