Gönderen Konu: Böyle bir mail gelmiş güvenilir mi  (Okunma sayısı 3174 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
Böyle bir mail gelmiş güvenilir mi
« : 26 Kasım 2010, 11:26:22 »
---------- Forwarded message ----------
From: Aysun Senocak
Date: 2010/11/07
Subject: Fwd: evet bayramda paralar suyunu çekmişti

Geçen ay bahsettiğimiz konu aklıma takıldı. Bayramda da malum bir sürü masraf oldu kurban falan derken bende biraz daha araştırdım. Çok sayıda yabancı site var. Pek bir şey anladığımı söyleyemem. Türkiye� den bir firma buldum. Adı AnketleKazan. Sitesinde her şey anlatılmış siteyi sen de incele.
Ben bayramda harcağım paraları bu gidişle 1 ayda bu yöntem sayesinde kazanabileceğim. Sende eşine anlatabilirsin, evden yapabileceği bir iş arıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Güzel bir gelir elde edebilir. Sadece listesinde adını verdiği sitelere üyelik yapıyorsun. Bu arada kitabın fiyatı 45TL. Sonra oturuyorsun bilgisayarın başına maillerine gelen anketleri dolduruyorsun. Sorular çok basit. Zorlanırsan otomatik cevaplama seçenekleri bile var. Anket gönderenler arasında bir ankete 75$ veren de var. Ben şimdiden 300$ yaptım. Ne diyorsun?. Sen gözümle görmeden inanmam diyordun internetten para kazanma işine. Ben de hesapta parayı görene kadar tereddüt ettim. Şimdi çok memnunum halimden. Anketler gelmeye devam ediyor. Siz de hemen başlayın derim. Şirketler hazır para dağıtırken:) Şimdiden kolay gelsin� Adreside vereyim: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Lütfen bu mail i tüm arkadaşlarına da yönlendir onlarda kazansınlar.

---------- Forwarded message ----------
From: Burcu Senocak
Date: 2010/11/07
Subject: para kazanmak ve ek gelir hakkında ÖNEMLİ

Merhaba nbr?
Son zamanlarda netten para kazanma konusu iyiden iyiye canımı sıkmaya başlamıştı. Yüzlerce kişi, hatta dünya genelinde düşünürsek binlercesi, oturduğu yerden para kazanıyor. Bu yolla zengin olanları bile gördüm.
Birçok araştırma yaptım kendimce. Tam vazgeçecekken Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin �la tanıştım. Bahsettiği sistemin akıllıca olduğunu düşündüm. Çünkü ben de bir dönem araştırma firmasında çalışmıştım.
Listesinde adı geçen şirketler dünyada isim yapmış araştırma şirketleri. Tek bir anket için 75$ para ödemeleri harika. Bana gelen anketlerde en az ödenen ücret 20$.
Şu ana kadar kazancım 570$� ı geçti. Anketle Kazan gerçekten çok uygun. Sana tavsiyem bu kaynağa en kısa zamanda sahip ol. Zaten Amerikada falan çok populer. Ev hanımları ya da iş yerinde boşluklarını ek gelire dönüştürmek için kullanıyorlar.
İnternete bağlanabildiğin her yerden yapabiliyor olmanda çok güzel. Şimdi sen de bu işe ihtiyacı olan, bu işi yapabileceğine inandığın kişilerle bu maili paylaş. Kararını verdiysen hemen para kazanmaya başla. Kolay gelsin bol kazançlar dilerim...

Sitenin adresi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

« Son Düzenleme: 26 Kasım 2010, 11:34:22 Gönderen: glh_n »

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
Ynt: BÖYLE BİR MAİL GELMİŞ GÜVENİLİR Mİ
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2010, 11:28:30 »
HII BANADA GELDI DİKKATE ALMADIM

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
Ynt: BÖYLE BİR MAİL GELMİŞ GÜVENİLİR Mİ
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2010, 11:28:36 »
banada geldi sildim güvenemedim ???

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: Böyle bir mail gelmiş güvenilir mi
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2010, 11:35:28 »
banada geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 26 Kasım 2010, 11:44:29 »
Yalan dolan
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 26 Kasım 2010, 14:55:59 »
banada geldi direk sildm
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2010, 16:47:20 »
Bitmek bilmiyor bu spamlar. Özellikle büyütücüleri engellemekten bıktım. Onlar göndermekten bıkmıyor :D