0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesin bir ipucu var oyunda eksiksiz ve tam oynayabılmeme rağmen 35000 i geçemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesin bir ipucu var oyunda eksiksiz ve tam oynayabılmeme rağmen 35000 i geçemiyorum ewet açıklıyorum bi püf noktası war yada dur yarın açıklim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesin bir ipucu var oyunda eksiksiz ve tam oynayabılmeme rağmen 35000 i geçemiyorrum ewet açıklıyorum bi püf noktası war yada dur yarın açıklim bekletme yarına kadar şimdi açıkla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesin bir ipucu var oyunda eksiksiz ve tam oynayabılmeme rağmen 35000 i geçemiyorrum ewet açıklıyorum bi püf noktası war yada dur yarın açıklim
kesin bir ipucu var oyunda eksiksiz ve tam oynayabılmeme rağmen 35000 i geçemiyorrum
ooo senin daha çok fırın ekmek yemen lazım bende seni rakip zannetmiştim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesin bir ipucu var oyunda eksiksiz ve tam oynayabılmeme rağmen 35000 i geçemiyorrum ewet açıklıyorum bi püf noktası war yada dur yarın açıklim bekletme yarına kadar şimdi açıkla abicim işin püf noktası şu işte açıklama ; çayın sigaran desteği tam olcak pc in sağlam koltuğun sağlam olcak... 5 saat 6 saat manyağa bağlıcaksın oynu oynayacaksın işte püf noktası bu ben böle kazandım ilgililere not: 5saaat sonunda biyerinize ağrı merhemi sürmeyi unutmayınız fena ağrıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinooo senin daha çok fırın ekmek yemen lazım bende seni rakip zannetmiştim ne rakibi ostum takılıoz öylesine :/