Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursence hersey fırsat diyarı: 25 Aralık 2010

Gönderen Konu: nusence hersey | Fırsatdiyarı.com Fırın Kabı Hediyemiz BUGÜN SON GÜNNNN  (Okunma sayısı 2142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KATILIMLARI BEKLİYORUM HERKESE BOL ŞANS DİLİYORUM KARGO FİRMAYA AİTTİR
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2010, 09:54:55 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: nusence hersey | Fırsat Diyarı (25 Kasım-25 Aralık)
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2010, 10:31:19 »
canım kampanya için teşekkürler :)
teşekkür butonu ekler misin?
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
ekledim bol şanslar herkese 

;) katılımları bekliyorum arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
dün katılan arkadaşlar face adresini değiştirdim eski gurubu yazmışım ben yanlışlıkla firma değiştirmemi istedi şimdi düzelttim eski guruba katılanlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linke tıklayıp yenisine katılırmısınız rica etsm benim hatam yüzüne oldu firma mail atmış herkese ulaş diye bende ulaşabildiklerime mail attım lütfen bunu beğenin  :-[

SüsLü

• Ziyaretçi
dün katılan arkadaşlar face adresini değiştirdim eski gurubu yazmışım ben yanlışlıkla firma değiştirmemi istedi şimdi düzelttim eski guruba katılanlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu linke tıklayıp yenisine katılırmısınız rica etsm benim hatam yüzüne oldu firma mail atmış herkese ulaş diye bende ulaşabildiklerime mail attım lütfen bunu beğenin  :-[
canım senin hatan değil kampanya yapan herkese gitti o mail kendileri linki yanlış vermişler sen onların mailini yanlış okumuşsun galiba zaten biz yanlış link vermişiz demişler üzülme boşuna  :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
canım senin hatan değil kampanya yapan herkese gitti o mail kendileri linki yanlış vermişler sen onların mailini yanlış okumuşsun galiba zaten biz yanlış link vermişiz demişler üzülme boşuna  :D

ben benden kaynaklandı sandımdı valla ii bari sevindim valla  :)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum

Çevrimdışı hippie

• Usta Kampanyacı

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bol şanslar canım ayrıca tüm katılanlarada bol şanslar ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bugün son gun katılımı unutan arkadaşlara