Blogger arkadaşlarıma ithafen

Hepiniz biliyorsunuz tekrarlamaya gerek yok. İlk yazımı yazdığımda ve Anneyiz.Biz’i açtığımda, yıllar önce Beşiktaş’ta minicik bir evdeydim. Oradan çıktım. Beni oradan buldunuz. Ben evde yazıyordum. Siz evde veya iş yerinde okuyordunuz. Yıllar geçti. Siz de biz de birlikte büyüdük…
Bir sürü kişiye, yazı yazmak isteyen, bir şey yapayım diyen bir sürü kişiye destek oldu hep Anneyiz.Biz…
Bunların bazıları şimdi başka web sitelerinde, hatta bir kısmı çeşitli gazetelerde bile yazdı, yazıyor. Bazıları ile çok gurur duyuyorum kendi işlerini kurdular, kendi web sitelerini yaptılar, ailelerine destek bile oluyorlar.
Ama bir gerçek var ki, bazen yapılan bir şeye, birilerinin el atması, destek olması, büyümelerine yardımcı olması gerekiyor.
Peki bunları şimdi niye söylüyorum?
Çünkü artık aramızdan yeni birilerini ortaya çıkarma, onları bulma, destek olma zamanı diyorum!
Ben bir web sitesi yaptım yıllar önce, tasarımı, yazılımı her şeyini kendim yaparak inanılmaz ağır, asla pes etmeden, asla şikayet etmeden ve hep şükrederek, çalışarak. O zamanlar şu anda pıt diye kurulup kullanılıveren ve insanların kendilerini ifade etmesini sağlayan “blog” sistemleri bu kadar verimli, iyi ve kullanışlı değildi. Ama şimdi durum farklı. Söyleyecek bir şeyi olana çok kolay kendini ifade etmesi.
Peki gerçekten “iyi” bir şeyler yapan birilerini bulmak nasıl olacak?
Facebook’a, Google’a, çeşitli networklere reklam vermek maliyetli bir iş. Evden internet işi yapmaya, dünyaya bir söz söylemeye ihtiyacı olanlar nasıl büyüyecek?
Bloglarını nasıl tanıtacaklar?
Yazılarının okunmasını nasıl sağlayacaklar?
İşte artık bu noktada biz devreye gireceğiz.
“Hürriyet Aile Ailesi” olarak geçmişte benim yaptığımı yapmaya çalışanlara, yetenekleri olanlara, toplum için faydalı bir şeyler yapmaya çalışanlara biz destek olacağız.”
Dedim bu değişiklik sırasında ekibimdeki çocuklarıma. Bundan bir süre önce.
Öncelikle Anneyiz.Biz yazarları için oturduk harika bir sistem geliştirdik. Çok yakında hepsi kendi yazılarını kendileri girerek diledikleri kadar çok yazı ve resimle burada aranızda olacaklar.
Ve bu arada biz onlara ek…
“Bloggerlara destek olacağız”
Öyle güzel bir sistem hazırladık ki…
Kendi bloglarını “Hürriyet Aile” ile entegre ederek, bloglarına girdikleri yazılarının “Hürriyet Aile’de, ana sayfada ve alt kanallarda görünmelerini sağlayarak” onlara trafik ve okur sağlayacağız. Bir nevi “Hürriyet Yazarı” yapacağız blogger dostlarımızı. Yazdıklarının 10 kişi, 20 kişi, 50 kişi tarafından değil binlerce, onbinlerce, toplamda milyonlarca kez okunmasını sağlayacağız…
Onların içinden ülkemize yeni isimler, yeni yazarlar, yeni cevherler kazandıracağız!
Hayat bana yardım etti…
Şimdi ben elimden geldiğince hayata yardım edeceğim…
Bunun için kendime ve Allaha söz verdim.
Şimdi sizi bekliyorum…
“Anne & Bebek, hamilelik, yemek, gezi, moda, alışveriş, trendler, sağlık, spor, organik ürünler, dekorasyon, el işleri, hobiler, kitap, kültür & sanat, eğitim” konularında blogları olan arkadaşlar.
Sizi aramıza katılmaya davet ediyorum.
Size, büyümenize destek olacağız diyorum.
Size, kendinizi daha büyük topluluklara ifade edin, yaptığınız işe sahip çıkın, bir bebek büyütür gibi ona bakın, besleyin, koruyun diyorum.
2011 bazılarına şimdiden şans getirsin biz de aracı olalım istiyorum.
İşte…
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKendinizi anlatacağınız adres…
Heyecanla bekliyorum!
* 7 kişilik bir ekip kurduk. Gelen başvuraları birlikte değerlendireceğiz. İçerik, fotoğraf, anlam, tarz gibi konularda bütünlüğü olan, güncellenme sıklığı iyi olan ve en önemlisi “Türkçe” dilimizi doğru kullananlardan seçim yapacağız. Tüm bu seçim süreçlerini de filme alıyoruz sizlerle paylaşacağız.