ben 5.hafta kazananıyım ben arandım 2 hafta önce ama uydu alıcısı gelmedi daha
adresini verde sana göndereyim

((
%95 sinyal gücü var digitürk uydu alıcısında hiç sorunsuz çalışıyor ama bu uyuz makinede kanalların yarısı bir açılıyor bir açılmıyor müşteri hizmetlerini aradım ya sinyal %100 olacakmış yada 2 lnb girişinede kablo çekmek gerekiyormuş 5 para etmez uyuz bir makine
2 girişede lnb çek sende çokmu zor.. Lnb 15 lira kablo 10 lira.. Bir pire için yorgan yakılmaz. Begenmediysen burda kazanamayan birine gönder madem..
Ben kazandım, 'dunyaninnisi' nickli arkadas kazanamadı ona gönderebilirsin eger ciddiysen..
((
%95 sinyal gücü var digitürk uydu alıcısında hiç sorunsuz çalışıyor ama bu uyuz makinede kanalların yarısı bir açılıyor bir açılmıyor müşteri hizmetlerini aradım ya sinyal %100 olacakmış yada 2 lnb girişinede kablo çekmek gerekiyormuş 5 para etmez uyuz bir makine
2 girişede lnb çek sende çokmu zor.. Lnb 15 lira kablo 10 lira.. Bir pire için yorgan yakılmaz. Begenmediysen burda kazanamayan birine gönder madem..
bende cok uğrastım kazanamadım eğer ciddiysen talibim
Çanak çömlek işlerinden anlayan arkadaslar bu çanaklar iyimidir, 80cm olması sorun yaratırmı? Alayımmı bunu
Birde evdeki diğer televizyonlardada uydudan izleyebilme imkanımız varmı? Yani tek tv'den degilde 2-3 tv'ye dagıtmak istiyorum, mümkünmüdür?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
her tv için ayrı receiver gerekiyor haliyle ve tek çanaktan dağıttığında vertical yayınlar bölünmüyor, her 2 tv' de de vertical yayın yapan kanallar göstermiyor

bizde öyle
son hafta kazandım biraz önce aradılar

umarım cihazlar da çabuk gelir
((
bende cok uğrastım kazanamadım eğer ciddiysen talibim 
kolay kolay gönderilmez

söylemek kolay da gerekeni yapmak zor
Son hafta kazananları şuan aranıyomuş haberiniz olsun
Sinyal sorununu ufak bir yöntemle çözmüş gibiyim.Bu sayede 1 kanalı kayıt ederken diğer kanalıda kaydetme şansınız var.Tarafımca denenmiştir

Sizinlede paylaşayım.
Maliyeti 5 lira olan Uydu kablosu Splittleri alıyorsunuz,Yukarı çanaktan gelen kablonuzu splittera takın diğer 2 çıkıştanda yine aynı şekilde uydu kablosu yapın kabloyu keserek yapabilirsiniz kısa uzun farketmez.2 çıkışa taktığınız kablolarıda 2 lnb girişine takın.Bu şekilde güzelce kullanabilirsiniz.

Valla yeterince kazandım.Sağolsun d smart.. Yayında sinyal problemim var ancak 5 liralık çözüm olcaksa zaten hallederim hemencecik yarın..
Sinyal düzelirse zaten ilerde ücretlide alabilirim..