şu sinyal sorunlarına çare bulun

cok sinyal sorunu yasıyorum
şu sinyal sorunlarına çare bulun
cok sinyal sorunu yasıyorum
valla onu eşim yapıyor maviye basıyor.
sonra orda yazan yerlerden birine tıklaıyo biraz beklıyor yazıyor zaten orda bekleyın diye sonra bi ileri bi geri yapıyo düzeliyor.
%95 sinyal gücü var digitürk uydu alıcısında hiç sorunsuz çalışıyor ama bu uyuz makinede kanalların yarısı bir açılıyor bir açılmıyor müşteri hizmetlerini aradım ya sinyal %100 olacakmış yada 2 lnb girişinede kablo çekmek gerekiyormuş 5 para etmez uyuz bir makine
%95 sinyal gücü var digitürk uydu alıcısında hiç sorunsuz çalışıyor ama bu uyuz makinede kanalların yarısı bir açılıyor bir açılmıyor müşteri hizmetlerini aradım ya sinyal %100 olacakmış yada 2 lnb girişinede kablo çekmek gerekiyormuş 5 para etmez uyuz bir makine
makinanın fiyatı 724 tl.... dışarıdan almaya kalktığında üyelikle taksitle ödüyorsun...normalde...
bir tane kazanamadım ya şurdan
2 girişede lnb çek sende çokmu zor.. Lnb 15 lira kablo 10 lira.. Bir pire için yorgan yakılmaz. Begenmediysen burda kazanamayan birine gönder madem..
Çanak çömlek işlerinden anlayan arkadaslar bu çanaklar iyimidir, 80cm olması sorun yaratırmı? Alayımmı bunu

Birde evdeki diğer televizyonlardada uydudan izleyebilme imkanımız varmı? Yani tek tv'den degilde 2-3 tv'ye dagıtmak istiyorum, mümkünmüdür?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
5.hafta kazananıyım.hıc 4.5.6.hafta gonderımı gerceklestımı yanı elıne ulasan oldumu.ozellıkle 5.haftadan arananlar ve odullerı elıne gecen oldu mu?