tesekkurler censez senin cihaz geldimi kocaelidenmisin sende
7. haftada bende kazandım.. ama çok soru işareti bıraktı kafalarda.. . gerçi adamlarda haklı amcası dayısı bilmem nesi yerine oynayıp kaznanlar varmış onlarda nasıl eleyeceklerini şaşırmış vaziyette
arkadaşlar cihazı kullanmak için çift lnb mi ile mi baglamak gerekiyor. mantık olarak bi kanalı izlerken farklı kanalı kaydetmek için 2. lnb gerekebilir. fakat sadece normal uydu cihazı gibi kullanmak için tek lnb yetmiyormu tek lnb ile çalışmıyormu cihazı gelen kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi ?
Tek Lnb ile çalışıyor fakat yine sinyal sorunu var benimkinde.Bunun tek sebebi 2 tuner girişi olması.Yani hiç sinyal sorunu olmaması için 2 tunerede giriş olması lazım.Dediğiniz gibi bir kanalı kaydederken diğer kanalı izleyemiyorsunuz.Bunun için 2 lnb şart.
tesekkurler censez senin cihaz geldimi kocaelidenmisin sende
kocaeliden im 4. hafta kazandım cihaz gelmedi
tamam çalışsında o yeterli merkezi sistemi olanlar nasıl çekicek 2 lnb sıkıntı olur. böle imkanı olmayan arkadaşlar hd smart göndersin smarty
ben 5.hafta kazandım aramadılar bıle.5.ve 6.haftadan bırcok kısıyı aradılar.bızı arayan yok..
iyice saçmaladılar neye göre verdikleri belli değil 22800 - 22900 lü puanlarla kazanamıyoruz 21800 ile arkadaşım kazanıyor hayret verici bir seçme yöntemleri var
geleli 2hafta olacak ben hala aktivasyon yaptıramadım telefonları sürekli meşgul online aktivasyon yaptırıyorum tlfla yaptırın diyolar nasıl iş anlamadım
Sinyal sorununu hiç yaşamayan kişiler varmı