0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bendede euro sport bile var hatta kayıt bile yapıyor arkadasına kablo taktık:)
ARKADAŞLAR BENİMKİDE GELDİ BUGÜNDE İNTERNET ÜZERİNDEN AKTİVASYON YAPACAM DA D-Smart Uydu Alıcısı No YAZIYOR NERDEN BULACAM BİLGİ VERİRMİSİNİZ ARKADAŞALR
iğenç bir cihaz, sinyal yok hatasından bıktırdı artık... ben uydu cihazının içinden harddiskini söktüm cihazı kenara kaldırdım... izlenmiyor bi türlü, rezalet...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbendede euro sport bile var hatta kayıt bile yapıyor arkadasına kablo taktık:)sizde de mi full açık kanallar?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbendede euro sport bile var hatta kayıt bile yapıyor arkadasına kablo taktık:)sizde de mi full açık kanallar?full full sadece + 18 yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbendede euro sport bile var hatta kayıt bile yapıyor arkadasına kablo taktık:)sizde de mi full açık kanallar?full full sadece + 18 yok :D yinede fazla ümitlenmeyin sonuçta bize smart paket demistiler
bende internetten yaptım aktivasyon mail yollayacaklar bekliyorum