Gönderen Konu: Dsmart Kazananlar  (Okunma sayısı 99842 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dsmart Kazananlar
« Yanıtla #240 : 18 Aralık 2010, 21:39:32 »
ben puan ile ilgisi yok dediği mi hatırlamıyorum arkadaşım emek yoksa ekmek de yoktur misali
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #241 : 18 Aralık 2010, 21:40:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben puan ile ilgisi yok dediği mi hatırlamıyorum arkadaşım emek yoksa ekmek de yoktur misali

sizin için demedim diazem yazmışta bir yerde oynamak önemli diye bende ona takıldım bende puan yapamıyorum diye bırakmıştım kafam karıştı onun için
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2010, 21:47:33 Gönderen: ask_ne_demek »
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #242 : 18 Aralık 2010, 21:42:42 »
anlıyorum hayırlısı diyelim sen yine de oyna derim en fazla 1 hafta cabalarsın baktın olmuyor puan ile olmuyor dersin umudunu kesersin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #243 : 18 Aralık 2010, 22:03:09 »
Helal solun valla.. Çözmüşsünüz oyunu ama o rakam gercektende oyunculuk haricinde büyük bir şans gercektende.Üsüne yapılıcak puan yok su anda..

Tek sıkıntı oyunun bence bir çok puanı hile olmasa dahi bug olarak görüp elemesi..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #244 : 18 Aralık 2010, 22:10:50 »
vallaha medaratörüm sayı zaten bug olmadığını belli ediyor cünki sonu 999 ilginç bir sayı umarım emeğimi verirler ama sabahtan beri rahat 100 kere oynamışımdır.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #245 : 18 Aralık 2010, 22:15:30 »
vallaha medaratörüm sayı zaten bug olmadığını belli ediyor cünki sonu 999 ilginç bir sayı umarım emeğimi verirler ama sabahtan beri rahat 100 kere oynamışımdır.
Hile demedim zaten farkındaysanız.Ancak dedğim gibi sistem yapılan bazı şeyleri bug olarak algılayıp vermiyor bundan eminim.İlk 40 taki kaznan kişi sayısının az olmasının nedenide eminimki bu.Ama ilk 40 ta 1. sırada bu haftayı bitirceğinizi garanti ediyorum ama kazanırmısınız ona bişi diyemem..

Esackes lede konustuk bu konuyu baya biz  , neden acaba diye.Kazandıklarımda ben saklamıyorum 22 bin rakamı çok azdı.Ha su anda 22 800 ü hilesiz gunde 3 4 defa yapabilirim.Ama vermiceklerini bildiğimden ben fazla kasmıyorum.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2010, 22:27:31 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #246 : 18 Aralık 2010, 22:23:13 »
Hile demedim zaten farkındaysanız.Ancak dedğim gibi sistem yapılan bazı şeyleri bug olarak algılayı vermiyor bundan eminim.İlk 40 taki kişi sayısının az olmasının nedenide eminimki bu.Ama ilk 40 ta 1. sırada bu haftayı bitirceğinizi garanti ediyorum ama kaznaırmısınız ona bişi diyemem..

Esackes lede konustuk bu konuyu baya biz  , neden acaba diye.Kazandıklarımda ben saklamıyorum 22 bin rakamı çok azdı.Ha su anda 22 800 ü hilesiz gunde 3 4 defa yapabilirim.Ama vermiceklerini bildiğimden ben fazla kasmıyorum.

anlıyorum hayırlısı bakalım çarşambaya belli olur artık karadağ soy adı varsa bil ki benim ilk hafta kazandım şimdide burda asker gazinosu için kazanmaya cabalıyorum hayırlısı bakalım

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #247 : 18 Aralık 2010, 22:26:04 »
Bu hafta yarın 23:59da bitmiyomu?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #248 : 18 Aralık 2010, 22:27:01 »
smartyin sayfasında öyle yazıyor ama daha o sitenin kurallarını cözen yok ;D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #249 : 18 Aralık 2010, 22:29:27 »
Bu hafta yarın 23:59da bitmiyomu?
Listelerin cuma sıfırlandığı kesin .. Ama kazananlar pazara göremi cumaya göremi o smartynin biliceği bir durum..

Puanlama dahil herşeyini çözdüm oynaya oynaya nerdeyse.Kaç puan alıcağımı oyun bitmeden kesitiriyorum artık ama o puanlar kazanmaya yetmiyor..